Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2022, 15:30
Čas čítania 2:26
Richard Balog

Leoš Mareš s manželkou Monikou aj Michaela Kocianová. Sleduj, v akých outfitoch privítali jar známe tváre

Leoš Mareš s manželkou Monikou aj Michaela Kocianová. Sleduj, v akých outfitoch privítali jar známe tváre
Zdroj: Instagram/@leosmares, @monikamaresova
MÓDA OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

V šatníkoch slovenských a českých hviezd sú modely z dielní módnych domov aj kúsky spod rúk domácich návrhárov. Nájdeš v nich inšpiráciu?

Výber najzaujímavejších outfitov v podaní domácich známych tvárí je späť. Po viac ako mesiaci sme vybrali svieže jarné aj dovolenkové kombinácie od Moniky Bagárovej, Michaely Kocianovej, Leoša Mareša alebo Separa.

Páperové bundy či dlhé vlnené kabáty sú odložené v šatníkoch a outfitom dominujú ľahšie vrstvy, na ktoré sme sa tešili dlhé týždne, ako napríklad vrchné košele, kardigány a ľanové topy. 

Odporúčané
Letecké bundy, voľné nohavice aj výrazné grafické potlače. Aktualizuj svoj šatník na jar  Letecké bundy, voľné nohavice aj výrazné grafické potlače. Aktualizuj svoj šatník na jar 23. apríla 2022, 10:30

Monika Bagárová vyrazila na odovzdávanie cien Krištáľové krídlo v šatách od českej značky Poner, v koženej bunde Off-White™ a ako doplnok zvolila kabelku z dielní módneho domu Saint Laurent. Elegantná, zvodná a zároveň drzá kombinácia za plný počet bodov. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Modelka Karolína Kurková sa vybrala na Vanity Fair Oscar Party v perforovaných šatách od návrhárky Gabriely Hearst, pod ktorými mala oblečenú spodnú bielizeň Skims. Outfit doplnila o výrazné zlaté šperky By Paula Mendoza a elegantné topánky Christian Louboutin. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Čerstvá mama na plný úväzok Monika Marešová si vychutnávala atmosféru pražských ulíc v jednoduchom outfite, ktorému dominovala čierno-červená vrchná košeľa od značky IRO. Inkognito kombináciu dotvorila slnečnými okuliarmi z dielní Ray-Ban a šiltovkou. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova)

Módna estetika Barbory Franekovej je nám veľmi blízka a najnovšie sme podľahli outfitu v zemitých tónoch, ktorý vyskladala z modelov od značiek Ivy & Oak (kabát), Arket (tričko), JJXX (nohavice), NA-KD (topánky) a Dolce & Gabbana (slnečné okuliare). 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora Franekova (@barborafranekova)

Karolína Chomisteková vyzerá dobre vo všetkom, čo si na seba oblečie, a tentoraz nás o tom presvedčila v modeloch z novej kolekcie od H&M. Odvážnu košeľu v tmavoružovej farbe s vyrezanými otvormi doplnila o sivé rifle a vyzerala skvelo. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Chomistekova (@karolinachomistek)

Odvaha a sexappeal nechýbajú ani Michaele Kocianovej. Modelka si nás získala vďaka kombinácii úpletovej súpravy šortiek s vrchným dielom vo svetlých tónoch, ktorú doplnila o koženú košeľu vlastnej značky Farah x Michaela K. a extravagantnú obuv Chanel. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kocianova Michaela (@michaelakocianova)

 Leoš Mareš sa oblieka adekvátne svojmu veku a zbytočne nevymýšľa. V spolupráci s online obchodom Zalando vytvoril sériu dobre vyzerajúcich outfitov, inšpiráciou nimi rozhodne neurobíš krok vedľa. Od riflí a vrchných košieľ cez tenisky a roláky až po pletené vesty a vzorované kardigány. Výber záleží len na tebe. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Nik Tendo má úplne odlišný štýl, ktorý osloví skôr mladšiu generáciu fanúšikov rapu. Jeden z koncertov absolvoval len v rifliach a v čiapke od značky C.P. Company. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nik Tendo (@goldcigo)

Do rovnakej skupiny patria aj YzomandiasNobodylisten. Obaja interpreti milujú módu a pouličnú kultúru, čo sa odzrkadlilo na ich posledných outfitoch s puncom mladíckej drzosti a punku.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milion Plus (@milionplus)

 Slovenskú hudobnú scénu zastupuje Adam Pavlovčin. Víťaz posledného ročníka Superstar sa počas Pražského týždňa módy predstavil v kúskoch s tromi prúžkami Adidas Originals. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Adam Pavlovčin (@adampavlovcin)

Separ sa vo videoklipe na skladbu Hodváb s kolegom P.A.T. predstavil v súprave s obrovskými logami značky Dsquared2 a v teniskách Louis Vuitton.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ꜰʟᴏᴡᴅᴇᴍᴏʀᴛ (@separ__dms)

Záver dnešného výberu si pre seba získali Majk Spirit s manželkou Mariou Dušička, ktorí si užívali spoločné chvíle v Thajsku len v ľahkých ľanových kúskoch.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Majk Spirit (@majkspirit)

Odporúčané
Spoznaj festivalové módne trendy z prvého víkendu Coachelly Spoznaj festivalové módne trendy z prvého víkendu Coachelly 18. apríla 2022, 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia