Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2022, 10:04
Čas čítania 0:53
Martin Adam Pavlík

Esemesky Johnnyho Deppa o Amber Heard adresované jeho lekárovi sa čítali pred porotou na súde. „Nemôžem takto ďalej žiť,“ písal

Esemesky Johnnyho Deppa o Amber Heard adresované jeho lekárovi sa čítali pred porotou na súde. „Nemôžem takto ďalej žiť,“ písal
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang/WireImage
OSOBNOSTI AMBER HEARD JOHNNY DEPP SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ SÚDY
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Herec žaluje exmanželku o 50 miliónov dolárov.

Minulý týždeň sme ťa informovali, že súdne pojednávania medzi Johnnym Deppom a Amber Heard pokračujú, tentoraz v Spojených štátoch. Známy hollywoodsky herec svoju bývalú manželku žaluje o 50 miliónov dolárov za urážku na cti. Heard ho obvinila z fyzického týrania a vyhrala súd v Británii, ktorý Deppa označil za násilníka. 

Podľa herca však jeho exmanželka klame a pre svoje tvrdenia použila falošné dôkazy. Ako uvádza Mirror, na poslednom súdnom pojednávaní v pondelok boli vypočuté správy, ktoré Depp poslal svojmu súkromnému lekárovi Davidovi Kipperovi. Servítku pred ústa si v nich rozhodne nedával.

Amber Heard | Amber Heardová | Johnny Depp
Ilustračná fotografia. Zdroj: Getty Images/Christine Pettinger

Na spoločný život s herečkou v nich nespomína najlepšie. „Nemôžem takto žiť. (...) Skončil som. Už nie. Neustále počúvam urážky od zlomyseľnej, zlej a pomstychtivej pi*e,“ napísal Depp svojmu lekárovi. Herec dodal, že Heard sa k nemu správala ohavne a bola nesmierne egoistická. 

„Tak zúfalo túži po úspechu a sláve. To je pravdepodobne dôvod, prečo so mnou je, kamarát,“ prezradil herec. „Som tak veľmi smutný,“ dodal. Doktor Kipper povedal, že pri liečbe Deppa v máji 2014 mu diagnostikoval ADHD, bipolárnu poruchu, depresiu, nespavosť či chronickú poruchu v súvislosti s užívaním návykových látok.

Johnny Depp
Johnny Depp. Zdroj: Getty Images/Rich Fury


Deppa začal Hollywood po obvineniach exmanželky bojkotovať a stratil viacero hereckých úloh, napríklad rolu Gellerta Grindelwalda vo filmovej sérii Fantastické zvery, ktoré napísala J. K. Rowling. 

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii news.
Domov
Zdieľať
Diskusia