Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2022, 17:39
Čas čítania 0:46
Eduard Starkbauer

Travis Scott sa objavil na afterparty festivalu Coachella. Prekvapenému publiku ponúkol minikoncert a vyskúšal si aj rolu DJ-a

Travis Scott sa objavil na afterparty festivalu Coachella. Prekvapenému publiku ponúkol minikoncert a vyskúšal si aj rolu DJ-a
Zdroj: Getty Images/Rick Kern
HUDBA RAP TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Počas jeho vystúpenia na festivale Astroworld zomrelo 10 ľudí. Raper čelí žalobe za nedbalosť.

Travis Scott, ktorý čelí žalobe po tom, ako na jeho festivale Astroworld zahynulo 10  návštevníkov, na tohtoročnom festivale Coachella nevystúpil. Časť svojich fanúšikov však prekvapil improvizovaným vystúpením na afterparty v luxusnom klube Bootsy Bellows.

Podľa TMZ predviedol Travis Scott nadránom krátky set s päticou piesní. Podobný kúsok spravil aj v predvečer Oscarov. Partner Kylie Jenner sa za dídžejský pult dostal okolo 3:00. Podľa účastníkov párty bolo raperove vystúpenie výrazne pokojnejšie, ako má vo zvyku, a na chvíľu si počas neho dokonca vyskúšal aj ovládanie dídžejského náčinia. Podľa Complex relatívne malé publikum rapera prijalo s nadšením a show si užilo. 

Z programu jedného z najprestížnejších amerických hudobných festivalov Coachella houstonského rapera organizátori odstránili pre nešťastie, ku ktorému prišlo na jeho festivale v novembri 2021. Online petícia, ktorá jeho vynechanie z line-upu festivalu z dôvodu „nedbalosti a čírej neúcty k ľudskému životu“ vyzbierala 70 000 podpisov. 

Odporúčané
REFRESHNI si playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš REFRESHNI si playlist: Rapová nálož od Ektora, neohlásené EP v podaní Yzomandiasa či album Nerieš 12. apríla 2024, 10:30

Travis Scott a eventová organizácia Live Nation dnes čelia jedinej žalobe, ktorá spojila 400 individuálnych žalôb od účastníkov festivalu Astroworld a ich blízkych, ktorí organizátorov vinia z nedbalosti a žiadajú od nich miliardy dolárov.

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii news.
Domov
Zdieľať
Diskusia