Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. apríla 2022, 13:09
Čas čítania 0:59
Ivan Koribanič

Veronika Velez-Zuzulová o sexe pred pretekmi: Vďaka manželovi a trénerovi v jednom som to mohla vyskúšať

Veronika Velez-Zuzulová o sexe pred pretekmi: Vďaka manželovi a trénerovi v jednom som to mohla vyskúšať
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer, Instagram/Veronika Velez-Zuzulová
ŠPORT BORIS VALÁBIK MARIÁN GÁBORÍK VERONIKA VELEZ-ZUZULOVÁ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Druhý moderátor, bývalý hokejista Boris Valábik, sa radšej skryl za karty s poznámkami. „Tak ako to je v tvojom prípade, že sex pred pretekmi?“ opýtal sa Gáborík.

„My máme takú rubriku, že sex pred zápasom,“ povedal bývalý hokejista Marián Gáborík v šou Boris a Brambor na RTVS. Spýtal sa to hostky Veroniky Velez-Zuzulovej po tom, čo jej naznačil tému „rituály“.

Druhý moderátor, bývalý hokejista Boris Valábik, sa vtedy radšej skryl za karty s poznámkami. „Tak ako to je v tvojom prípade, že sex pred pretekmi?“ opýtal sa Gáborík.

„Ja som mala to veľké šťastie, že som mala trénera aj manžela v jednej osobe. Mala som možnosť si to vyskúšať pred tréningom aj pred pretekmi,“ odpovedala Velez-Zuzulová.

V praxi to znamenalo, že Zuzulová „to mala možnosť vyskúšať aj na tréningu, aj na pretekoch“. Dospela však k názoru, že sex jej výkon neovplyvnil.

„A preto by som sa ja vás teraz rada opýtala,“ otočila Veronika Velez-Zuzulová otázku proti moderátorom. „Priznám sa, že som to vyskúšal len raz. To nebolo nič pre mňa. Cítil som sa unavene, vyfľusnuto, doslova,“ odpovedal ako prvý Boris Valábik.

Iný prístup k sexu pred zápasom mal Marián Gáborík. „Ja som to mal tak nastavené, že to bol rituál. Keď sa mi darilo v zápase, tak som zopakoval aj pred ďalším tú istú rutinu,“ odpovedal.

Odporúčané
Boris Valábik: Chcel by som vedieť, do akej miery ovplyvnia Slováci v KHL vojnu na Ukrajine (Rozhovor) Boris Valábik: Chcel by som vedieť, do akej miery ovplyvnia Slováci v KHL vojnu na Ukrajine (Rozhovor) 6. októbra 2022, 9:30

Veronika Velez-Zuzulová je dnes už bývalá lyžiarka. Počas svojej kariéry skončila 30-krát na pódiu, z toho 5-krát bola prvá. Raz to bolo v paralelnom slalome a 4-krát v slalome. V rokoch 2016 a 2017 skončila v celkovom poradí Svetového pohára na druhom mieste, nikdy však nevyhrala celkové prvenstvo.

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii news.
Domov
Zdieľať
Diskusia