Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. apríla 2022, 12:37
Čas čítania 0:49
Ivan Koribanič TASR

Polícia mala za jediný deň 3 kuriózne prípady opitých šoférov. Všetci nafúkali vyše 2 promile

Polícia mala za jediný deň 3 kuriózne prípady opitých šoférov. Všetci nafúkali vyše 2 promile
Zdroj: Facebook/PoliciaSR
NEWS ALKOHOL POLÍCIA SR SLOVENSKO
Uložiť Uložené

52-ročná vodička v Považskej Bystrici pod vplyvom alkoholu narazila do dvoch áut a steny penziónu.

2,54 promile alkoholu mal v sebe v stredu počas policajnej kontroly v Dolnom Kubíne 48-ročný vodič. Policajti mu zobrali vodičský preukaz a zaistili auto. „Poverený príslušník Policajného zboru skončil skrátené vyšetrovanie. Spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža,“ doplnila hovorkyňa.

Obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky má na krku 52-ročná vodička, ktorá v Považskej Bystrici pod vplyvom alkoholu narazila do dvoch áut a steny penziónu. Žene policajti namerali viac ako dve promile. „Vodička pri vychádzaní z parkoviska najskôr narazila do auta Volkswagen Tiguan, a keď cúvala, trafila stenu penziónu. Keď sa pohla dopredu, narazila do zaparkovaného auta Volkswagen Polo,“ píšu policajti na Facebooku.

Alkohol
Zdroj: Facebook/PoliciaSR


Žene policajti namerali 2,08 promile. „Náraz vozidlom do steny penziónu bol taký silný, že vnútri došlo k odtrhnutiu radiátora a jeho pádu na zem. Celková škoda bola predbežne vyčíslená na približne 10 000 eur,“ doplnila polícia.

Alkohol
Zdroj: Facebook/PoliciaSR


Ďalšieho vodiča pod vplyvom alkoholu, ktorý spôsobil dopravnú nehodu, odhalili policajti v Trenčíne. 25-ročný muž na Peugeote narazil do stromu. „Polícia mu namerala 2,63 promile alkoholu. Opakovaná dychová skúška mala vyššiu hodnotu, a to 2,83 promile. Vodiča neminulo obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ dodali policajti.

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii news.
Domov
Zdieľať
Diskusia