Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
5. apríla 2022, 20:13
Čas čítania 0:47
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Pete Davidson rapuje o tom, ako neznáša príliš dlhé filmy. Počas sledovania najnovšieho Batmana sa vraj dvakrát pomočil

VIDEO: Pete Davidson rapuje o tom, ako neznáša príliš dlhé filmy. Počas sledovania najnovšieho Batmana sa vraj dvakrát pomočil
Zdroj: Youtube/@Saturday Night Live
HUDBA PETE DAVIDSON RAP SATURDAY NIGHT LIVE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Komik si „zarapoval“ spolu s hudobníkom Gunnom a hercom Simonom Rexom.

Počas obľúbenej víkendovej komediálnej nočnej šou Saturday Night Live americký komik Pete Davidson predstavil pieseň Short Ass Movies, v ktorej rapuje o tom, že nemá rád dlhé filmy. Komika v skladbe dopĺňa raper Gunna či herci Simon Rex a Chris Redd. Spoločne si v humornom a nadnesenom klipe robia srandu z viacerých kultových diel, ale taktiež nedávnych kino noviniek. 

Hneď v úvode si Davidson uťahuje z legendárneho filmu Sergia Leoneho Once Upon a Time in America, kde hrá napríklad Robert De Niro. Snímka ma takmer štyri hodiny. Komik nešetril ani najnovšieho Batmana s Robertom Pattinsonom v hlavnej úlohe. Takmer trojhodinový film režíroval Matt Reeves.



„Bol som si pozrieť do kina nového Batmana a dva krát som sa pomočil. Tá s*ačka bola dlhšia než Hobbit,“ uťahuje si Davidson z najnovšej DC komiksovky. Spolu s kolegami v klipe jasne prehlasuje, že nehľadá filmy, ktoré majú viac ako 110 minút.

Štvorica ako príklad filmov s ukážkovou minutážou uvádza snímky The Lion King, Bad Moms, Austin Powers, Good Time či Driving Miss Daisy. V poriadku sú vraj aj staršie klasiky ako The Evil Dead či Eraserhead. Do ohňa naopak symbolicky hádžu DVD k dráme Amadeus od Miloša Formana, ktorá trvá až 160 minút. 

Domov
Zdieľať
Diskusia