Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2022, 19:07
Čas čítania 0:39
Tímea Krauszová

Libor Hudáček parodoval počas osláv v Bratislave Richarda Rašiho a rozosmial fanúšikov: Američan útočí, Rybár chytá, máme bronz

ŠPORT OLYMPIÁDA HOKEJ 2022 ZOH 2022
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nechýbal potlesk a smiech fanúšikov.

Slovenský útočník Libor Hudáček rozosmial dav na Námestí SNP. Počas bronzových osláv, ktoré v Bratislave zorganizoval Slovenský zväz ľadového hokeja, fanúšikom predstavil svoju najlepšiu paródiu na poslanca Richarda Rašiho. Poslanec sa na Facebooku netají tým, že je hokejový fanúšik, a pred pár dňami publikoval video, v ktorom komentuje zápas proti Američanom, ktorý slovenský tím dostal do semifinále ZOH 2022.

Práve tento prejav si Hudáček nacvičil, no predsa len ho „dal“ s väčšími emóciami. „Američan útočí. Rybár chytá. Gratulujem, máme bronz!“ recituje Hudáček s potleskom. Zábery odvysielala RTVS a rýchlo sa rozšírili sociálnymi sieťami. Najviac reakcií zbiera na satirickej stránke Zomri.

Slovenský hokejový tím na tohtoročných olympijských hrách zaznamenal historický úspech. Našim reprezentantom sa podarilo to, čo nedokázali ich predchodcovia pred 12 rokmi vo Vancouveri, a z Pekingu si priniesli domov bronzové medaily.

Okrem nich si už na ZOH 2022 vybojovala zlatú medailu Petra Vlhová. Juraj Slafkovský sa stal najužitočnejším hráčom olympijského turnaja a do All Star tímu sa dostal spolu s brankárom Patrikom Rybárom.

Domov
Zdieľať
Diskusia