Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. februára 2022, 9:33
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Kylie Jenner a Travis Scott prezradili meno ich druhého dieťaťa: Syna pomenovali Wolf Webster

Kylie Jenner a Travis Scott prezradili meno ich druhého dieťaťa: Syna pomenovali Wolf Webster
Zdroj: Getty Images/Craig Barritt
OSOBNOSTI KYLIE JENNER TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Kylie tvrdí, že by chcela mať až sedem detí.

Influencerka Kylie Jenner a raper Travis Scott sa 2. februára stali dvojnásobnými rodičmi. Celebritný pár s ich 4-ročnou dcérkou Stormi privítali do rodiny nového člena. O jeho mene vznikali viaceré špekulácie, až ho napokon v piatok Kylie prezradila na svojom instagramovom profile – syna nazvali Wolf Webster.

Narodenie syna oznámila najmladšia miliardárka ešte 6. februára prostredníctvom čiernobielej fotky ruky novorodenca, ktorú drží s najväčšou pravdepodobnosťou dcéra Stormi. Fotku opísala len emotikonom modrého srdca a čarovným dátumom narodenia „2/2/22“. 

travis scott kylie jenner
Zdroj: Getty Images/Craig Barritt, Instagram/@kyliejenner

Je to tiež deň po štvrtých narodeninách ich prvorodenej dcéry. Dojemná fotka v priebehu týždňa získala viac ako 21 miliónov lajkov a státisíce komentárov fanúšikov a celebrít blahoželajúcich Kylie a Travisovi.

Influencerka svoje druhé tehotenstvo držala dlho v tajnosti, na istý čas sa dokonca odmlčala na sociálnych sieťach. Podľa portálu Page Six by Kylie chcela mať až sedem detí. „Ale nie všetky po sebe, tehotenstvo nie je sranda. Je to vážne náročné,“ povedala.

Domov
Zdieľať
Diskusia