Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2022, 13:33
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

Fero Joke paroduje Marcela Merčiaka: „Ani ja si tu chachuľu neváľam! Prečo si ma tak zarezala?“

ZAUJÍMAVOSTI FERO JOKE MARCEL MERČIAK
Uložiť Uložené

Slovenský komik si vychutnal športového komentátora, ktorý vulgárne vynadal svojmu kolegovi.

Z nahrávky vulgárnych vyjadrení Marcela Merčiaka už stihli ľudia vytvoriť množstvo „memečiek“ a hudobných mixov. Zo známeho športového komentátora si vystrelil aj komik Fero Joke.

Odporúčané
Vulgárna nahrávka Marcela Merčiaka: zamestnanec, ktorý ju zverejnil, v RTVS skončil Vulgárna nahrávka Marcela Merčiaka: zamestnanec, ktorý ju zverejnil, v RTVS skončil 10. februára 2022, 10:23

V čerstvej paródii si zahral ženu sediacu u kaderníčky Brone, ktorej vynadá za to, že ju zle „zarezala“, čím napodobňuje Merčiakove slová. „Takto by to vyzeralo, keby bežný deň bol ako konverzácia Merčiaka s kolegami,“ napísal Fero Joke k videu, ktoré zverejnil na Instagrame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Fero (@fero_joke)

RTVS sa s osobou, ktorá zverejnila záznam s Merčiakom, dohodla na ukončení pracovného pomeru. Vec chcú ďalej riešiť aj s Marcelom Merčiakom, avšak až potom, ako sa vráti z Pekingu.

Komentátor na Slovensku za uniknutú nahrávku získal prevažne podporu, ktorú mu vyjadril aj predseda parlamentu Boris Kollár. Ľudia zväčša argumentujú tým, že každému niekedy rupnú nervy.

Druhá skupina však poukazuje na to, že by sa podobné správanie na pracovisku rozhodne nemalo tolerovať. Poslanec Jozef Pročko tvrdí, že podľa jeho zdrojov z RTVS nie je takýto výbuch u Marcela Merčiaka ojedinelý.

Domov
Zdieľať
Diskusia