Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2022, 19:30
Čas čítania 5:44
Adam Novosad

Frajerku vraj znásilnil a dobil, ona to potajomky nahrala a dala na Instagram. Hviezde Manchestru United hrozia roky vo väzení

ŠPORT MANCHESTER UNITED MASON GREENWOOD RODOVO PODMIENENÉ NÁSILIE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Mason Greenwood mal byť budúcou prvou voľbou na pozícii útočníka v Manchestri United. Keď vyšlo najavo, čo spôsobil svojej frajerke, kariéra mu zo dňa na deň zmizla pred očami.

„Pre každého, kto chce vedieť, čo mi v skutočnosti robí Mason Greenwood,“ znel text v instagramovej storke, ktorá minulú nedeľu rozpútala momentálne zrejme najväčší škandál vo svetovom futbale. Znásilnenie, sexuálne napadnutie aj vyhrážky zabitím. Takéto obvinenia má zatiaľ na krku vychádzajúca futbalová hviezda, ktorá sa k nim doteraz verejne nevyjadrila.

Na anglickú Premier League sa upiera pozornosť fanúšikov z celého sveta, ktorí futbalom žijú až do špiku kostí, analyzujú hru aj taktiku, ale chcú vedieť čo najviac aj o súkromnom živote futbalistov.

Mason Greenwood sa mal v nasledujúcich rokoch stať prvou voľbou na pozíciu útočníka Manchestru United, kde momentálne rástol a naberal skúsenosti aj po boku legendárneho Cristiana Ronalda.

Greenwood si však posledné dni odsedel v cele policajného zaistenia, keď na povrch vyšli obvinenia, že do krvi zmlátil a znásilnil svoju priateľku. Ona si všetko potajomky nahrala, z údajného znásilnenia spravila hlasový záznam, a keď pretiekol pohár trpezlivosti, svoje zranenia aj s nahrávkou zverejnila na Instagrame.

Greenwood
Zdroj: TASR/AP

Nikto nečakal, čo sa v nedeľu objaví na Instagrame

Anglickým futbalom v posledných mesiacoch otriaslo hneď niekoľko prípadov hráčov, ktorých polícia zatkla pre podozrenie zo sexuálneho napadnutia či znásilnenia. Gylfi Sigurdsson čelil minulý rok obvineniam zo sexuálneho zneužívania maloletých, Benjamin Mendy zase akurát vyšiel z väzby na kauciu, lebo je obvinený zo znásilnenia. 

Odporúčané
Jedna mala 17, druhá len 12 rokov. Slovenky otvorene hovoria o následkoch sexuálneho násilia Jedna mala 17, druhá len 12 rokov. Slovenky otvorene hovoria o následkoch sexuálneho násilia 25. novembra 2023, 14:30

Meno hviezdy Manchestru United Masona Greenwooda sa medzitým na sociálnych sieťach párkrát objavilo v spojení s fámami o tom, že mal v minulosti problémy s násilím či so sexuálnym napadnutím.

Nešlo však o konkrétne obvinenia, a tak málokto očakával, že jeho priateľka Harriet Robsonová v nedeľu 30. januára na Instagrame zverejní sériu storiek, na ktorých zachytáva svoju rozbitú zakrvavenú spodnú peru a modriny po celom tele. 

Toto mi robí Mason Greenwood, hovorí žena so zakrvavenou tvárou

Videá a fotografie zbitej priateľky začali okamžite zdieľať fanúšikovia, ktorí na sociálnych sieťach rozpútali chaos. Harriet medzitým zverejnila aj zvukovú nahrávku, ktorej celková dĺžka je vraj takmer 15 minút, avšak verejnosť si mala možnosť vypočuť len jej kratší úsek.

Nahrávka podľa nej údajne zachytáva moment, keď od nej Mason Greenwood žiadal sex, ale ona s ním v tej chvíli spať nechcela. Na nahrávke možno počuť hlas nahnevaného futbalistu, ktorý trvá na tom, že sex s priateľkou bude mať napriek tomu, že ho opakovane odmietala.

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 109776 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aké fotografie a videá zverejnila na Instagrame priateľka hviezdneho futbalistu.
  • Čo sa deje na nahrávke, ktorá údajne dokazuje, že Greenwood priateľku znásilnil.
  • Prečo polícia po vypočutí Greenwooda pridala futbalistovi dve nové obvinenia.
  • Koľko peňazí útočník zarábal v Manchestri United za týždeň.
  • Ako je možné, že Greenwooda polícia v stredu 2. februára prepustila.
Domov
Zdieľať
Diskusia