Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2022, 7:09
Čas čítania 1:09
Adam Novosad

Šéf Playboya Hugh Hefner vyžadoval orgie 5-krát týždenne. Ženy vraj zdrogoval tabletkami, ktoré im „otvárali nohy“

Šéf Playboya Hugh Hefner vyžadoval orgie 5-krát týždenne. Ženy vraj zdrogoval tabletkami, ktoré im „otvárali nohy“
Zdroj: Robert Mora/Getty Images
NEWS PLAYBOY
Uložiť Uložené

Šéf Playboya zomrel v roku 2017 vo veku 91 rokov, ale až teraz prichádza dokument s opismi toho, ako Hefner žil a fungoval.

Zosnulý šéf magazínu Playboy Hugh Hefner bude v novej dokumentárnej sérii čeliť obvineniam z toho, že svojich zajačikov v ikonickej vile nadrogoval a zneužíval.

V dokumente sa objavia nielen reportéri, ale aj bývalé priateľky Hefnera Holly Madison a Sondra Theodore, ktoré otvorene porozprávajú o tom, čoho všetkého bol majiteľ mediálneho konglomerátu schopný, informuje LadBible.

Dokument je zaujímavý najmä tým, že sa kriticky pozerá na doterajší status Hefnera ako milovníka žien, a zamýšľa sa nad tým, či a prípadne kde mohol zakladateľ Playboya v minulosti prekračovať existujúce hranice morálky a možno aj zákona.

„Skupinový sex sa konal minimálne päť dní do týždňa. Mali na to protokol, on bol rád, keď mohol rozkazovať a ty si neprestávala, pretože bolo vidno, že by ho to nahnevalo,“ vysvetľuje Sondra Theodore.

Často sa podľa nej stávalo, že sexuálne nároky Hefnera prekračovali všetky medze. Na konci vzťahu sa ho vraj začala báť, pretože chcel viac a viac a ona ho nedokázala uspokojiť podľa predstáv. V sexuálnom živote dvojice hrali úlohu aj tvrdé drogy, keďže Hefner ju niekoľkokrát poslal kúpiť kokaín a rozísť sa s ním nakoniec musela z dôvodu, že už pri ňom nevládala žiť.

Odporúčané
Fotila pre Playboy, dnes je úspešná na Onlyfanse. Šikovné modelky si tam vedia zarobiť aj stovky tisíc mesačne, tvrdí Michaela Fotila pre Playboy, dnes je úspešná na Onlyfanse. Šikovné modelky si tam vedia zarobiť aj stovky tisíc mesačne, tvrdí Michaela 21. februára 2022, 14:30

Holly Madison strávila s Hefnerom vo vzťahu dlhých osem rokov, počas ktorých podľa jej slov majiteľ Playboya odmietal používať prezervatívy pri akomkoľvek sexuálnom styku. Tieto obavy spojené s drogami a mediálnou pozornosťou ju dokonca dohnali k zvažovaniu samovraždy.

Hefner bol podľa jeho niekdajšej asistentky Lisy Loving Barrett milovník sedatív známych ako quaaludes alebo metachalón, ktoré sám nazýval „leg spreaders“, a teda tabletkami, ktoré roztvárajú nohy. Samotný mediálny mág si vraj nechával zásobu tabletiek pri posteli, aby nimi ženy omámil a mohol si s nimi robiť, čokoľvek chcel.

Domov
Zdieľať
Diskusia