Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2022, 9:55
Čas čítania 1:05
Dominik Vetrák

HBO Max konečne prichádza na Slovensko. Poznáme dátum, no presnú cenu ešte nie

HBO Max konečne prichádza na Slovensko. Poznáme dátum, no presnú cenu ešte nie
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX
Uložiť Uložené

Už čoskoro si užiješ Euphoriu a najväčšie trháky od HBO a Warneru v 4K!

Portál Živé.sk prichádza so zaujímavou informáciou. Podľa neho sa služby HBO Max dočkáme už 22. februára 2022. V rovnakom dátume zrejme prebehne spustenie služby v ďalších krajinách regiónu.

Nejde o oficiálne údaje, a tak sa ešte možno niečo zmení, no portál Živé.sk si je celkom istý, že streamovacia platforma bude na Slovensku dostupná práve od tohto dňa.

Živé.sk spomína aj možnosť pozerať obsah v kvalite 4K. Netflix svoj obsah v 4K ponúka len v drahšom balíčku, vzťahuje sa však na všetky programy. Na HBO Go ich v 4K nájdeš len málo, takže nevieme, či svoj 4K katalóg rozšíri alebo bude ponuka malá, a preto je možnosť pozerať ju v 4K „zadarmo“.

Očakáva sa, že služba okrem slovenských titulkov podporí aj dabing. HBO Max bude jej predplatiteľ môcť pozerať simultánne až na troch zariadeniach (na HBO Go sa to dá len na dvoch). 

Odporúčané
Čo pozerať v januári na Netflixe, HBO, Apple TV+ a ďalších streamingových platformách? Čo pozerať v januári na Netflixe, HBO, Apple TV+ a ďalších streamingových platformách? 2. januára 2022, 10:30

Podľa portálu bude služba fungovať cez web, v televízoroch s Android TV (Google TV), Apple TV, so Samsung TV (modely od roku 2016) a s LG (modely od roku 2018). Fungovať bude aj pre konzoly Playstation 4 a 5, Xbox One, Xbox Series X a S a mobilné zariadenia s Androidom a iOS.

Veľkou výhodou HBO Max bude okrem obrovského katalógu a každoročne úžasných seriálov od HBO aj fakt, že kinofilmy bude uvádzať už 45 dní po premiére v kinách. Bohužiaľ, stále nepoznáme cenu, ale zrejme to bude niečo medzi Amazon Prime Video (6 eur mesačne) a Netflixom (12 eur mesačne za najvyšší level).

Podľa informácií portálu Živé.sk budú zákazníci, ktorí si platia za HBO Go, automaticky presunutí na novú službu. Na bližšie informácie si budeme musieť ešte chvíľu počkať.

HBO Max
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia