Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2021, 7:45
Čas čítania 1:03
Adam Novosad

Mamička porodila dcéru na sedadle spolujazdca svojej tesly, zatiaľ čo manžel prepol auto do módu autopilota

NEWS TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Malá Maeva sa narodila tesne predtým, ako sa jej rodičom podarilo dopraviť do nemocnice.

Predné sedadlo automobilu tesla sa pred časom stalo miestom, kde neočakávane prišlo na svet bábätko americkej rodiny zo štátu Pensylvánia. Yiran Sherryová vedela, že pôrod sa blíži, pretože kontrakcie sa zintenzívňovali už počas noci, uvádza Today.

Jej manžel mal 9. septembra odviezť ich prvorodeného syna do škôlky, zatiaľ čo ona sa mala pripraviť na následnú cestu do nemocnice.

Tento plán nevyšiel, keď Yiran ráno praskla voda a namiesto školy musela manželská dvojica vyraziť do pôrodnice. Budúca dvojnásobná mamička si sadla na predné sedadlo tesly a dúfala, že stihnú doraziť do nemocnice načas.

Cestou však narazili na rannú zápchu, a tak otec Keating Sherry pravidelne zapínal autopilota, aby kontroloval svoju rodiacu manželku, ale aj trojročného syna na zadných sedadlách. „Predpokladali sme, že to stihneme. Pamätám si, ako som hovorila Keatingovi: ‚Myslím si, že jej hlavička vychádza von,‘“ smeje sa dnes mamička Yiran.

Odporúčané
Najmenšia Tesla prešla zásadnou modernizáciou. Model 3 má novú tvár, kvalitnejší interiér a deklarovaný dojazd až 678 km Najmenšia Tesla prešla zásadnou modernizáciou. Model 3 má novú tvár, kvalitnejší interiér a deklarovaný dojazd až 678 km 4. septembra 2023, 16:00

Napokon sa pôrod nepodarilo oddialiť natoľko, aby manželia stihli doraziť do nemocnice, a tak sa malá Maeva naozaj narodila na prednom sedadle tesly. Rodičia jej preto dali prezývku „Tesla baby“.

Otec Keating skonštatoval, že bez autopilota by cestu do pôrodnice nezvládol, pretože mu poskytoval uistenie, že aj keď bude dávať pozor na manželku, rodina zostane na ceste v bezpečí.

Domov
Zdieľať
Diskusia