Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. decembra 2021 o 15:11
Čas čítania 0:39
Adam Novosad

Matovič reaguje na Čaputovú: Zlomyseľné bozky smrti pre vládu od prezidentky, ktorej viac záleží na svojom imidži. Ukrižujte ma

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Minister financií na Facebooku reagoval na vyjadrenia prezidentky z relácie V politike na TA3.

Minister financií Igor Matovič už stihol zareagovať na slová prezidentky Zuzany Čaputovej, ktorá v nedeľnej relácii V politike na TA3 uviedla, že predseda vlády by si v súčasnej pandemickej situácii zaslúžil silnejšiu pozíciu v koalícii. Krajina si podľa nej od premiéra žiada výraznejšie líderstvo. 

Čaputová poznamenala, že Igor Matovič nebol lepším premiérom ako súčasný predseda vlády Eduard Heger. Matovič preto napísal status na sociálnej sieti Facebook, kde opätovne obvinil prezidentku, že tieto reakcie smerom k vláde má dobre premyslené a podráža jej nohy.

Odporúčané
Prezidentka Čaputová: Potrebujeme silnejšie vedenie, ako ukazuje Heger, ale Matovič nebol lepším premiérom Prezidentka Čaputová: Potrebujeme silnejšie vedenie, ako ukazuje Heger, ale Matovič nebol lepším premiérom 19. decembra 2021 o 11:50

„Nikto viac neznižuje autoritu premiéra ako prezidentka, ktorá pri každej možnej príležitosti podsúva ľuďom, že by ju mal mať väčšiu. Zákerné, vopred vykalkulované zlomyseľné opakované bozky smrti,“ napísal Matovič v reakcii. 

Prezidentka by podľa neho v ťažkej situácii mala premiérovi pomáhať, namiesto toho, aby ho neustále znevažovala. „Samozrejme, ak by jej išlo viac o dobro Slovenska ako svoj falošný strojený obraz pred ľuďmi. Ukrižujte ma. Nevadí. Pravda oslobodzuje,“ zakončil Matovič.

Domov
Zdieľať
Diskusia