Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Markeking
21. decembra 2021, 13:30
Čas čítania 1:10
redakcia

Považuješ sa za marketéra s dobrou intuíciou? Vyskúšaj si tento kvíz a vyhraj hodnotné ceny

REFRESHER REKLAMY A MARKETING
Uložiť Uložené

Dokážeš odhadnúť, koľko ľudí je stále online?

Dokážeš odhadnúť, koľko percent ľudí je stále online? Myslíš si, že medzi mladými vo veku 18 – 29 rokov to presiahne aj 50 percent? Každý nadšenec či skúsený marketér by mal mať odhad, ktorá z vekových skupín trávi na internete najviac času alebo aké je jej nákupné správanie. Ak sa za takého považuješ, otestuj svoju intuíciu v kvíze MarkeKing a získaj hodnotné ceny. 

otestuj sa
MarkeKing je už druhý ročník projektu z dielne full-servisovej reklamnej agentúry MullenLowe GGK, ktorý je určený pre všetkých, ktorí sa o marketing zaujímajú, študujú ho alebo priamo v marketingu pracujú. Zatiaľ čo minulý rok bol MarkeKing zameraný na rýchlosť, šikovnosť a znalosti, tento rok je zameraný na intuíciu a marketingový odhad. 
smartfóny
Zdroj: Unsplash/Robin Worrall

Otestuj svoju marketingovú intuíciu aj ty 

V kvíze MarkeKing nájdeš rôzne otázky vychádzajúce z prieskumu agentúry 2muse, ktoré sú zamerané na používateľské správanie a názory rôznych vekových skupín. Prieskum pritom vychádza z reprezentatívnej vzorky populácie

Tvojou úlohou bude ich zodpovedanie, vyberáš si pritom zo 4 rôznych možností a môžeš sa pozrieť, ako vyzerala otázka v prieskume. Ani neskúšaj googliť, odpovede na internete nenájdeš, keďže ide o exkluzívny prieskum.

Keď odpovieš na všetky otázky, stačí už len vyplniť svoje kontaktné údaje a mail, kam ti prídu výsledky prieskumu, a môžeš zistiť, či ťa tvoja intuícia nesklamala. Zároveň sa zaradíš do žrebovania o hodnotné ceny, lákavé pre všetkých nadšencov marketingu.

Čo môžeš vyhrať: 
1. miesto 
1× kurz od Digitálnej univerzity
1× predplatné mesačníka Stratégie
1× marketingová literatúra
1× merch MarkeKing
1× Premium predplatné Refresheru

2. a 3. miesto 
1× predplatné mesačníka Stratégie
1× marketingová literatúra
1× merch MarkeKing
1× Premium predplatné Refresheru

Si pripravený otestovať svoju intuíciu, možno sa dozvedieť niečo nové a zapojiť sa do žrebovania o tieto atraktívne ceny? Môžeš si byť istý, že ak vyhráš, rozvíjanie tvojich marketingových znalostí sa neskončí len pri tomto kvíze. 

vyplniť kvíz
Domov
Zdieľať
Diskusia