Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2021, 22:31
Čas čítania 0:46
Ivan Koribanič

Sklamaný Lewandowski reagoval na Messiho príhovor po zisku Zlatej lopty. Chcel by som, aby to bolo úprimné, nie iba prázdne slová

Sklamaný Lewandowski reagoval na Messiho príhovor po zisku Zlatej lopty. Chcel by som, aby to bolo úprimné, nie iba prázdne slová
Zdroj: TASR/AP
ŠPORT FUTBAL LIONEL MESSI ROBERT LEWANDOWSKI ZLATÁ LOPTA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Robert Lewandowski je z výsledkov sklamaný. Na druhej strane súboj s Messim vníma ako obrovský progres.

Čísla hovorili v prospech Poliaka Roberta Lewandowského, čo si aj sám dobre uvedomuje. „Nemôžem povedať, že by som bol šťastný, skôr naopak. Mám pocit smútku,“ povedal Lewandowski pre Kanał sportowy.

Ďalej dodal, že Messiho a jeho úspechy rešpektuje. Už len to, že s ním mohol takto súperiť, bolo preňho veľkou cťou. „Ukazuje mi to úroveň, na ktorú som sa dokázal vypracovať,“ ozrejmuje Poliak.

Lionel Messi počas slávnostného prejavu povedal, že chce, aby Zlatú loptu za rok 2020 dodatočne udelili práve Robertovi. Tá sa vtedy pre pandémiu neudeľovala. Útočník Bayernu Mníchov okomentoval aj tieto slová. „Úprimne, nie som z toho nadšený. Bol by som rád, keby Messiho vyjadrenie o Zlatej lopte za rok 2020 bolo úprimné a zdvorilé a neboli to iba prázdne slová,” uzavrel Lewandowski.

Robert Lewandowski nastrieľal za uplynulú sezónu 53 gólov a pridal 10 asistencií. Súčet ukazovateľov je z klubovej úrovne (Bayern Mníchov) a reprezentačnej (Poľsko). Spomedzi kolektívnych úspechov získal titul v bundeslige, majstrovstvá sveta klubov a nemecký Superpohár.


Na druhej strane tu je sedemnásobný víťaz Zlatej lopty, Lionel Messi. Ten strelil 41 gólov a pridal 17 asistencií. Z kolektívnych ocenení vyhral premiérovo Copa América za Argentínu a s Barcelonou získal Copa del Rey. 

Domov
Zdieľať
Diskusia