Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2021, 18:16
Čas čítania 0:32
Martin Adam Pavlík

Ed Sheeran s Eltonom Johnom v spoločnom duete prajú všetkým šťastné a veselé Vianoce

Ed Sheeran s Eltonom Johnom v spoločnom duete prajú všetkým šťastné a veselé Vianoce
Zdroj: WMG
HUDBA ED SHEERAN ELTON JOHN VIANOCE
Uložiť Uložené

Na svete je nový vianočný song.

Dorazil december a s ním aj nový vianočný hit dvoch známych tvárí. Tridsaťročný hudobník Ed Sheeran spojil sily s legendárnym spevákom Eltonom Johnom. Všetkým prajú v skladbe Merry Christmas šťastné a veselé Vianoce. „Pripime si a modlime sa za decembrový sneh,“ spievajú tiež.

V zábavnom videoklipe nabitom pozitívnom energiou Ed Sheeran lieta po oblohe so snehuliakom, guľuje sa s deťmi, tancuje v obleku Santa Clausa pri vianočnom stromčeku či robí anjela v snehu. Vypočuj si spoločnú novinku.


Sheeran len pred mesiacom, 29. októbra, vydal svoj piaty štúdiový album s názvom = cez Asylum a Atlantic Records. Vyšli k nemu single Bad Habits, Shivers či Overpass Graffiti. Album sa dostal na prvé miesto v hitparádach v Austrálii, Belgicku, Kanade, Dánsku, vo Francúzsku, v Nemecku, Írsku, Taliansku, Litve, Holandsku, na Novom Zélande, v Škótsku, vo Švédsku, v Spojenom kráľovstve a Spojených štátoch.

Domov
Zdieľať
Diskusia