Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2021, 14:36
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

Košickú lekárku, ktorá je proti očkovaniu, nahlásil fiktívne očkovaný pacient

ZAUJÍMAVOSTI OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Lekárka tvrdí, že muža, ktorý ju nahlásil, určite zaočkovala.

Polícia vyšetruje všeobecnú lekárku z Košíc, ktorá údajne vydala pacientovi falošné potvrdenie o očkovaní. Nezaočkovaného pacienta s falošným potvrdením hospitalizovali v Univerzitnej nemocnici L. Pasteura. Nemocnica vo veci podala trestné oznámenia. Falošne očkovaný pacient prezradil, kto mu vraj vybavil potvrdenie.

Lekárka pre Korzár povedala, že síce nie je zástancom očkovania, ale muža, ktorý jej meno prezradil polícii, vraj „naozaj zaočkovala“. Muž s falošným covid pasom vraj nebol jej pacientom, no prišiel sa k nej dať zaočkovať. Sama lekárka zatiaľ prijala len prvú dávku vakcíny.

Odporúčané
KOMENTÁR: Zdochni a napichaj si svoje decká, ty sviňa! Zdá sa ti normálne priať človeku smrť? KOMENTÁR: Zdochni a napichaj si svoje decká, ty sviňa! Zdá sa ti normálne priať človeku smrť? 2. decembra 2021, 17:30

„Vidím v tom určité riziká, ktoré sa klinikou potvrdzujú. To znamená, že po očkovaní chodia pacienti s rôznymi komplikáciami. Takže moje meno môže byť spájané s tým, že mám k tomu naozaj taký rezervovaný postoj,“ povedala pre TV JOJ.

Korzár ďalej zistil, že lekárka sa okrem iného venuje akupunktúre, tradičnej čínskej medicíne a zaujíma sa o nefarmakologické možnosti diagnostiky a liečby. Polícia na Slovensku eviduje vyše 200 falošných covid pasov, ktoré v súčasnosti preveruje.

Domov
Zdieľať
Diskusia