Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2021, 12:22
Čas čítania 0:31
Ivan Koribanič

Američanka si pri nakrúcaní porna strkala nabitú zbraň do rozkroku. Omylom sa ňou postrelila

Američanka si pri nakrúcaní porna strkala nabitú zbraň do rozkroku. Omylom sa ňou postrelila
Zdroj: Unsplash/Dainis Graveris/volně k užití
NEWS EROTIKA A PORNOGRAFIA – ZAUJÍMAVÉ INFORMÁCIE ZBRAŇ
Uložiť Uložené

Lauren Hunter Damanová z Georgie skončila v nemocnici.

27-ročná Lauren sa omylom postrelila priamo do intímnych partií. V tom čase sa v dome, kde býva, nachádzali aj jej spolubývajúci. Mala šťastie, že výstrel počuli spolubývajúci, ktorí šli zvuk preveriť do jej izby. Tam uvideli krvácajúcu Lauren, ktorá sa začala ospravedlňovať, píše portál The smoking gun.

Prví boli na mieste záchranári. Zástupca šerifa okresu Upson Zachary Wall uvidel po príchode na príjazdovej ceste záchranára, ktorý držal zbraň s vystreleným nábojom. Lauren bola s vážnymi poraneniami v stabilizovanom stave. Tie však neboli život ohrozujúce. Damanovú previezli do nemocnice v Macone, ktorá je od jej domova vzdialená približne 65 kilometrov.

Aj napriek tomu, že celý incident pôsobí bizarne, proti Lauren nebude podľa slov šerifa Dana Kilgoreho pravdepodobne vznesené žiadne obvinenie. Lauren bola začiatkom týždňa prepustená do domácej liečby.

Domov
Zdieľať
Diskusia