Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2021, 20:27
Čas čítania 0:39
Adam Novosad

Od pondelka sa už do kina dostaneš len s očkovaním alebo po prekonaní. Maximálna kapacita bude väčšinou 50 osôb

NEWS NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Sprísňovanie pravidiel sa dotkne aj prevádzkovateľov kín.

Sychravé jesenné večery si množstvo z nás najradšej spríjemní návštevou kina. V súčasnej epidemickej situácii je však sledovanie filmu v kine komplikovanejšie ako za bežných okolností, informuje kinema.sk.

Od pondelka 22. novembra sa už do kina nedostaneš, ak nie si plne zaočkovaný proti koronavírusu alebo si ho neprekonal pred viac ako 180 dňami. V kinách začína platiť režim OP, takže aj keby si bez očkovania prišiel k pokladni kina s negatívnym testom, zamestnanci ťa do kinosály nebudú môcť pustiť.

Prázdne kiná.
Prázdne kiná. Zdroj: Unfold/Karen Zhao

V červených okresoch, ktorých na Slovensku aktuálne zostáva len hŕstka, bude môcť byť v kine maximálne 200 osôb pod podmienkou dodržania prísnych opatrení. Prevádzkovatelia kín si zároveň musia povinne viesť zoznam návštevníkov v kinosále, ak by náhodou došlo k rozšíreniu nákazy.

V čiernych okresoch budú podmienky ešte prísnejšie. Maximálna kapacita kinosál sa obmedzuje na 50 osôb za rovnakých prísnych opatrení a povinný je zoznam návštevníkov. V prípade, že sa tešíš na najbližšie premiéry, ako napríklad na dlhoočakávané pokračovanie Spider-Mana, budeš si musieť očkovanie vybaviť čo najskôr.

Domov
Zdieľať
Diskusia