Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2021, 14:44
Čas čítania 0:36
Adam Novosad

Johnny Depp bude môcť nazrieť do mobilu Amber Heard, rozhodol súd. Chce zistiť, či fotky s modrinami nesfalšovala

Johnny Depp bude môcť nazrieť do mobilu Amber Heard, rozhodol súd. Chce zistiť, či fotky s modrinami nesfalšovala
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang/WireImage
NEWS AMBER HEARD JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Herec sa snaží dokázať, že exmanželka si fotografie svojich zranení sama upravila.

Herec Johnny Depp dostal od súdu povolenie nahliadnuť do mobilného telefónu svojej bývalej manželky Amber Heard. Depp opakovane tvrdí, že fotografie, ktorými Heard podporovala svoje obvinenia z toho, že bola obeťou domáceho násilia, vytvorila v programe na úpravu obrázkov, uvádza The Independent.

Amber Heard | Amber Heardová | Johnny Depp
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang/WireImage

Heard v minulosti napísala článok pre Washington Post, v ktorom opisuje svoje zážitky ako obete domáceho násilia, pričom meno Johnnyho Deppa v ňom priamo nespomenula.

Jej exmanžel ju napriek tomu žaluje za ohováranie v samotnom článku, ale aj za spomínané fotografie, ktoré údajne upravila tak, aby mala na tvári modriny po násilnom útoku. Herečka tvrdila, že jej Depp spôsobil monokle, zlomil nos a roztrhol peru.

Na základe rozhodnutia súdu teraz dostane expert z Deppovho tímu príležitosť pozrieť sa na metadáta fotografií so zraneniami, ktoré potvrdia alebo vyvrátia autenticitu snímok. Herečka v reakcii potvrdila, že plánuje plne spolupracovať s expertom a potvrdiť pravosť spôsobených zranení prostredníctvom poskytnutia prístupu k všetkým údajom z fotografií.

Domov
Zdieľať
Diskusia