Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2021, 12:48
Čas čítania 0:49
Dominik Vetrák

Režisér Harryho Pottera chce natočiť 8. diel s Danielom Radcliffom, Emmou Watson a Rupertom Grintom: „Sú v dobrom veku“

Režisér Harryho Pottera chce natočiť 8. diel s Danielom Radcliffom, Emmou Watson a Rupertom Grintom: „Sú v dobrom veku“
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Režisér Chris Columbus má celoživotný sen.

Od roku 2011 sme nevideli žiadny film o Harrym Potterovi. Režisér Chris Columbus (prvé dva diely Pottera, Sám doma, Pixels) by to však rád zmenil. V rozhovore pre Variety pri príležitosti 20. výročia premiéry prvého filmu prezradil, že jeho veľkým snom je dostať všetkých troch hlavných hercov zo série znova pred kamery.

Veľmi rád by s Danielom Radcliffom, Emmou Watson a Rupertom Grintom natočil Harryho Pottera 8 podľa knižného predstavenia s názvom Cursed Child.

Odporúčané
RECENZIA: Forza Horizon 5 je najlepšou racingovou hrou, akú si môžeš zahrať na starých či nových konzolách RECENZIA: Forza Horizon 5 je najlepšou racingovou hrou, akú si môžeš zahrať na starých či nových konzolách 4. novembra 2021, 8:30

Režisér by film rád natočil aj preto, že herci sú v súčasnosti v správnom veku, aký majú aj v divadelnej hre. Príbeh Cursed Child sa odohráva 19 rokov po skončení ságy a začína sa tam, kde sa končí posledný film. Trio hrdinov odprevádza svoje deti do Rokfortu.

Harryho syn Albus skončí v Slizoline, spriatelí sa so Scorpiusom, synom Draca Malfoya, a neustále sa háda so svojím slávnym otcom. Hermiona pracuje ako ministerka mágie a Harryho čoskoro začne bolieť jazva, v dôsledku čoho si myslí, že Voldemort sa možno vráti. 

P. S. Režisér v rozhovore spomína aj na to, ako sa hlavní detskí herci nevedeli na natáčaní prvého filmu vôbec sústrediť. Neustále sa usmievali do kamery a museli robiť veľmi veľa prestrihov, keďže dlhé scény nepripadali do úvahy. Odporúčame prečítať si celý rozhovor.

Domov
Zdieľať
Diskusia