Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2021, 7:30
Čas čítania 1:31
Dominik Vetrák

Pozeráme sa na hru roka 2022? Elden Ring je stredoveké fantasy, ktorého gameplay trailer ťa nechá v nemom úžase

Pozeráme sa na hru roka 2022? Elden Ring je stredoveké fantasy, ktorého gameplay trailer ťa nechá v nemom úžase
Zdroj: Bandai Namco
TECH ELDEN RING
Uložiť Uložené

Vývojári z From Software opäť raz prekvapili kvalitným gameplay videom.

Elden Ring je jedna z najočakávanejších hier roka 2022. Pracujú na nej talentovaní vývojári zo spoločnosti From Software (Demon’s Souls, Dark Souls, Bloodborne, Sekiro) a vyzerá jednoducho famózne.

Elden Ring
Zdroj: Bandai Namco

Elden Ring bude open-world akčné RPG v štýle predošlých hier štúdia. Akurát budeš mať v hre väčšiu voľnosť a bude na tebe, ktorých bossov vyzveš prvých a kam sa so svojou postavou vyberieš. Útočiť budeš môcť nablízko, na diaľku, mágiou či pomocou vyvolávania duchov, ktorí ti budú pomáhať s nepriateľmi (samozrejme, bude to niečím obmedzené, aby si ich nemohol „spamovať“). 

Odporúčané
RECENZIA: Forza Horizon 5 je najlepšou racingovou hrou, akú si môžeš zahrať na starých či nových konzolách RECENZIA: Forza Horizon 5 je najlepšou racingovou hrou, akú si môžeš zahrať na starých či nových konzolách 4. novembra 2021, 8:30

Predvedené gameplay zábery nás očarili hlavne výtvarným štýlom. Ak budeš niektoré scény skúmať detailne, všimneš si nedokonalé textúry či nasvietenia, ale to vôbec neprekáža. Hra má totiž špičkovú prezentáciu svojho skvelo nadizajnovaného sveta. Z videí to pôsobí, že bude radosť skúmať jeho najtemnejšie zákutia. Akurát si pritom budeš musieť dávať pozor, aby ťa nezožral drak.

Elden Ring bude mať aj príbeh a viaceré NPC (nehrateľné postavy rozmiestnené v otvorenom svete), ktoré ti budú buď pomáhať, alebo ti vrazia dýku do chrbta. Počítať môžeš s dungeonmi plnými odmien, ale aj minibossov. Ako vidíš na gife vyššie, po veľkej mape budeš môcť cestovať na chrbte svojho koňa.

Domov
Zdieľať
Diskusia