Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2021, 10:38
Čas čítania 0:24
Dominik Vetrák

Šťastný nový rok 2 vyjde už 26. decembra. Prvý trailer odhaľuje prípravy na svadbu, ale aj milostné hry a bláznivú dovolenku

Šťastný nový rok 2 vyjde už 26. decembra. Prvý trailer odhaľuje prípravy na svadbu, ale aj milostné hry a bláznivú dovolenku
Zdroj: Continental Film
FILMY A SERIÁLY ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2
Uložiť Uložené

Pokračovanie natočili rovnakí tvorcovia s rovnakým hereckým obsadením.

V roku 2019 vyšla komédia Šťastný nový rok od režiséra Jakuba Kronera. Zaznamenala dostatočne veľký úspech na to (vrátane toho, že sa dostala na Netflix), aby sa začala natáčať aj dvojka, ktorú uvidíme v kinách 26. decembra 2021. Vracajú sa všetci herci z jednotky spoločne s režisérom a štýlovo to vyzerá na rovnaký film ako naposledy. Ak sa ti teda jednotka páčila, dvojka by nemala byť iná. 

Dej tentoraz zobrazí rodinku, ich priateľov a potenciálne lásky počas dovolenky v exotickej krajine. Dôjde aj na svadbu, no ako to už býva, všetko sa zamotá, zamilovaní sa rozhádajú, do príbehu sa zamotajú cudzie nahé telá a podobne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia