Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2021, 18:16
Čas čítania 0:46
Tímea Krauszová

Floyd Mayweather sa odmietol odfotiť s fanúšikom, pretože mal nalakované nechty. Ten mu na revanš nadáva do homofóbov

Floyd Mayweather sa odmietol odfotiť s fanúšikom, pretože mal nalakované nechty. Ten mu na revanš nadáva do homofóbov
Zdroj: Flickr/Hasegawa Takashi, k volnému užití
NEWS FLOYD MAYWEATHER MMA
Uložiť Uložené

Bojovník sa odmietol vyfotiť s fanúšikom pre manikúru.

Počas víkendu sa Floyd Mayweather opäť dostal do povedomia médií pre nevhodnú poznámku. Tentoraz sa ho podarilo nahrať pri tom, ako odmietol fanúšika. Ten sa s ním chcel len odfotiť, no bojovník ho odmietol, pretože sa s chlapcom s namaľovanými nechtami fotiť nechce. Podľa TMZ Sports Mayweather si bol pozrieť basketbalový zápas, po ktorom si ho fanúšik odchytil.

Namaľované nechty ho odpudili

Mladý fanúšik k Mayweatherovi pristúpil s jednoduchou prosbou o fotku. Bojovníkovi však udreli do očí jeho nalakované nechty, a tak to rýchlo odmietol. „Máš namaľované nechty, ja si nerobím fotky s chalanmi, ktorí majú namaľované nechty,“ povedal mu. Krátko nato je na videu vidieť, ako ochranka fanúšikovi vraví, nech odstúpi. „Dokelu, prečo si homofób?“ opýtal sa bojovníka rozčarovaný mladík.

Napriek tejto trápnej situácii sa Mayweather na podujatí fotil s inými fanúšikmi. Nie je preto jasné, prečo chlapca odmietol. S homofóbnymi poznámkami však mal skúsenosť už v minulosti, keď Conora McGregora v roku 2017 označil za „buzeranta“. Vraj len odpovedal na jeho poznámku, že je opica. Argumentoval tým, že si Afroameričania podobných poznámok museli vytrpieť veľa. Napriek tomu sa však ospravedlnil a povedal, že jeho poznámka nemala nijako uraziť gayov a lesbičky.

Domov
Zdieľať
Diskusia