Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2021, 15:47
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Alec Baldwin bol hodiny po streľbe hysterický a údajne zrušil všetky budúce projekty. Takto prežíval tragédiu z natáčania

Alec Baldwin bol hodiny po streľbe hysterický a údajne zrušil všetky budúce projekty. Takto prežíval tragédiu z natáčania
Zdroj: Getty Images/Jim Spellman
FILMY A SERIÁLY ALEC BALDWIN
Uložiť Uložené

Nedávne udalosti hercom poriadne otriasli.

Herec Alec Baldwin zažíva aktuálne jedny z najťažších chvíľ svojho života. Počas nedávneho natáčania filmu Rust nechtiac zastrelil kameramanku Halynu Hutchinsovú a postrelil režiséra Joela Souza.

Zdroj z jeho prostredia pre People povedal, že herec bol dlhé hodiny po tragickom incidente „hysterický a bezútešný“. Baldwin sa plánuje stiahnuť do úzadia a údajne zrušil všetky svoje budúce filmové a seriálové projekty. „Každý vie, že to bola nehoda, ale on je úplne zdevastovaný,“ uviedol anonymný zdroj.

Odporúčané
Vyhorenie nie je „medaila cti“. Dovolenka ti nepomôže, spôsobiť ho môže aj vnútorná neistota či prehnané nadšenie Vyhorenie nie je „medaila cti“. Dovolenka ti nepomôže, spôsobiť ho môže aj vnútorná neistota či prehnané nadšenie 24. októbra 2021, 9:30

„Neexistujú slová, ktoré by vyjadrili môj šok a smútok v súvislosti s tragickou nehodou, ktorá pripravila o život Halynu Hutchinsovú, manželku, matku a našu hlboko obdivovanú kolegyňu. Plne spolupracujem s vyšetrovateľmi na objasnení toho, ako k tejto tragédii došlo,“ vyjadril sa herec na Twitteri.

Podľa nových zistení sa však tragédii dalo predísť. Denník Los Angeles Times informoval, že štáb filmu pre zlé bezpečnostné podmienky opustilo ešte pred osudným dňom viacero jeho členov. Na pľaci už predtým údajne prišlo k dvom neúmyselným vystreleniam. V daných prípadoch strieľal dvojník Aleca Baldwina.

Domov
Zdieľať
Diskusia