Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s Festivalom Zrče. 
10. októbra 2021, 18:30
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

VIDEO: Zaspomínaj si na najväčšiu slovenskú párty leta 2021, aj keď sa nekonala na Slovensku

KULTÚRA LETO 2021
Uložiť Uložené

Párty na chorvátskej pláži Zrče otvárala letnú sezónu 2021. Organizátori festivalu naznačujú, že v budúcom roku sa dočkáme pokračovania, a vydávajú spomienkové aftermovie.

Česko-slovenský Festival Zrče bol prvou veľkou akciou, ktorú mladí ľudia po prísnych opatreniach z druhej vlny mohli zažiť. Aj keď už niektorí pomaly zabudli, ako sa baviť, netradičný festival na chorvátskom ostrove Pag dopadol bez chýb a na svoje si prišli fanúšikovia rapu aj elektronickej muziky.

Párty na lodi v sprievode Nobodylistena a ďalších pražských dídžejov vzbudzovala pocit exkluzivity a následná obrovská šou v podaní Separa, Kontrafaktu, Smacka či dídžeja Maireeho zasa dala ľuďom pocit, že festivaly sa môžu aj po pandémii konať ako za starých čias. 

Organizátori teraz vydávajú krátke aftermovie, vďaka ktorému si účastníci môžu zaspomínať. Tí, ktorí sa nezúčastnili, môžu síce ľutovať, chuť si však budú môcť v budúcom roku napraviť na ďalšom pokračovaní. Organizátori sľubujú ešte viac zábavy ako na prvom ročníku. Ako Festival Zrče dopadol z nášho pohľadu, si môžeš pozrieť v tomto videu.  

Domov
Zdieľať
Diskusia