Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2021, 9:37
Čas čítania 0:57
Adam Novosad

VIDEO: Vegánka sa na Tiktoku rozplakala, keď po dvoch rokoch musela znovu zjesť mäso. Svojmu pokrmu sa aj ospravedlnila

VIDEO: Vegánka sa na Tiktoku rozplakala, keď po dvoch rokoch musela znovu zjesť mäso. Svojmu pokrmu sa aj ospravedlnila
Zdroj: Pixabay/konkarampelas/volně k užití
NEWS VEGETARIÁNSKY BURGER ZDRAVÉ STRAVOVANIE
Uložiť Uložené

Mladá influencerka sa ospravedlnila lososovi, ktorého si pripravila bez akejkoľvek prílohy.

Na sociálnej sieti Tiktok vzbudila rozruch mladá influencerka, ktorá sa po dvoch rokoch vegánstva rozhodla opäť začať konzumovať mäso.

Lamar Chairez nazbierala na svojom profile viac ako 500-tisíc followerov, ktorým sa priznala, že po porade s lekármi zaradila do stravy rybie mäso, pretože jej čisto vegánsky jedálniček začal spôsobovať zdravotné problémy – alergie a intolerancie, uvádza Ladbible.

@lamarchairez This is a total sh!T show. I guess I’m a seagan now :( #vegan #KeepItRealMeals #thisissad #crying ♬ Home - Edith Whiskers

Nečakanú citlivosť na vegánstvo zdokumentovala vo videu, ktoré už teraz videlo viac ako 17 miliónov používateľov. Na kuchynskej linke si rozbalila lososa z udržateľnej biofarmy, pretože podľa vlastných slov odmietla kúpiť rybu z bežného chovu v supermarkete. Surového lososa potom opražila, ale prvé hlty si vôbec neužívala.

„Normálne som sa tu zložila pre tento kúsok ryby,“ opisuje svoje pocity vo videu. Lososa bez akejkoľvek prílohy jedla paličkami a popritom jej z očí tiekli slzy, pretože sa vraj cítila pateticky, že zrádza svoje doterajšie presvedčenie.

Odporúčané
Týždeň som bola frutariánkou: Po rokoch som mala nonstop ploché brucho. Zmohla ma však frustrácia a neustály hlad Týždeň som bola frutariánkou: Po rokoch som mala nonstop ploché brucho. Zmohla ma však frustrácia a neustály hlad 20. marca 2024, 9:30

„Viac si ničím telo tým, že jem potraviny, ktoré moje telo nedokáže tolerovať. Je to pre moje dobro,“ vysvetľovala, prečo musela znovu začať jesť ryby. Onedlho však nahrala nové video, v ktorom si znovu navarila rybie mäso – a tentoraz sa to už zaobišlo bez dramatických reakcií.

Domov
Zdieľať
Diskusia