Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2021, 13:30
Čas čítania 0:35
Viktor Kniš

Premiéra Hegera sme pozvali na drink, Dalyb nám porozprával o Košičanoch. Sleduj vlog z východu

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Aj keď to pôvodne nebolo v pláne, rozhodli sme sa v rámci série Refresher Leto ešte vyraziť za možno poslednými slnečnými lúčmi tejto sezóny do Košíc. Stretli sme Dalyba aj premiéra Hegera.

Počas uplynulého víkendu sme navštívili v rámci série Refresher Leto východné Slovensko. V Košiciach sme stretli hneď niekoľko talentovaných ľudí, vďaka ktorým je metropola východu krajším miestom, v ktorom sa mladým ľuďom žije lepšie. Dozvieš sa, kto stojí za zveľaďovaním športovísk pre skejterov a jazdcov na bicykli, a predstavíme ti človeka, ktorý dlhé roky pracuje na tom, aby Košice mali moderné umenie všade, kam sa pozrieš. 

Pri potulkách ikonickým Dominikánskym námestím sme náhodou natrafili na Dalyba, podľa ktorého sú Košice špecifické aj tým, že odtiaľ pochádza neuveriteľné množstvo talentovaných Slovákov. 

Našu púť sme zakončili v Tabačke, kde sa práve konala kultúrna udalosť na podporu LGBTI komunity. Keďže ide o veľmi charakteristické miesto s jedinečnou atmosférou, dohodli sme si tam stretnutie s predsedom vlády Eduardom Hegerom. Ten práve cestoval po Slovensku a informoval sa o pripravenosti nemocníc na tretiu vlnu pandémie. Opäť pripomenul, že očkovanie je najlepšou prevenciou.  

Domov
Zdieľať
Diskusia