Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2021, 19:30
Čas čítania 0:33
Viktor Kniš

Ako vplýva marihuana a CBD na psychické zdravie? (Odpovedá detská psychiatrička)

ZDRAVIE REFRESHER VIDEO
Uložiť Uložené

V našej novej sérii videí sa predstaviteľov rôznych povolaní pýtame na to, čo si vždy chcel vedieť. V tejto časti sme položili otázky MUDr. Veronike Marcinčákovej Husárovej, PhD., detskej psychiatričke.

 

Mladej psychiatričke sme položili niekoľko otázok „na telo“, na ktoré nám ochotne odpovedala aj napriek tomu, že sa o nich nie vždy hovorí nahlas. Dozvieš sa, čo zahŕňa takáto práca, aké sú jej pozitíva a negatíva, a zisťovali sme aj, či je vystavená takej záťaži, že občas sama potrebuje pomoc. 

Porozprávali sme sa o drogách, ale aj o duševnom zdraví. Dozvieš sa, či môžu byť takéto choroby vrodené, či sa dajú vyliečiť a či je dnešná mladšia generácia menej odolná voči záťaži.

Otázky sme psychiatričke položili v rámci našej novej série, do ktorej si pozývame ľudí s menej tradičnými povolaniami. Našim sledovateľom vždy dávame možnosť poslať nám otázky, ktoré chceli položiť, ale buď sa hanbili, alebo nikdy nemali možnosť otvorene sa o nich s niekým porozprávať. Do komentárov nám pokojne napíš, koho by sme si mali pozvať ako ďalšieho. 

Domov
Zdieľať
Diskusia