Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2021, 11:40
Čas čítania 0:51
Adam Novosad

„Ledva som stihla zabuchnúť dvere.“ Na týchto miestach v Bratislave sa pohybuje zvláštny muž s kvetmi, ktorý sa lepí na ženy

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Viacero žien opísalo incidenty, v ktorých hrá hlavnú úlohu tajomný muž s kyticou.

Po bratislavskej mestskej časti Karlova Ves sa pohybuje zvláštny muž, ktorý sa snaží oslovovať cudzie ženy a obdarovať ich kvetmi. Vo facebookovej skupine Karlova Ves/Dlhé diely = naša srdcovka viacero žien upozorňuje ostatných členov, aby si dávali pozor, pretože muž je podľa všetkého dotieravý a narúša ženám osobný priestor.

„Šla som od kamošky a nalepil sa na mňa. Keď zistil, že idem už do brány, rozbehol sa po mne a ponúkal kvety. Ledva som stihla vojsť do vchodu a zabuchnúť dvere,“ opísala svoje stretnutie s mužom Martina.

ulica
Zdroj: Pixabay

Incident sa odohral na Púpavovej ulici v Bratislave, pričom v rovnakej lokalite mali zrejme s tým istým mužom do činenia aj iné ženy. Muž mal oblečené tričko, krátke nohavice, biele topánky a bielu šiltovku a v rukách držal igelitku s kyticou. Šlo o muža v strednom veku – od 35 do 40 rokov.

Odporúčané
VIDEO: Kanye West sa na pódiu podpálil. Messimu vzdal obrovskú poctu vo verši, kde chváli Boha ako najlepšieho kamaráta VIDEO: Kanye West sa na pódiu podpálil. Messimu vzdal obrovskú poctu vo verši, kde chváli Boha ako najlepšieho kamaráta 28. augusta 2021, 10:28

V uplynulom období narazila na chlapíka s kvetmi aj pani Emília, ktorej zazvonil a chcel, aby šla dole a otvorila mu, pretože by ju rád obdaroval. Neznámeho muža Emília odignorovala, ale aj tento incident sa odohral na Púpavovej ulici.

Na Dlhých dieloch vraj dokonca jedna žena spozorovala, ako na Ulici Hany Meličkovej minulý týždeň polícia zasahovala, keď neznámy muž vošiel do cudzej brány a policajtke po jej príchode rovnako ponúkal kvety. Nie je jasné, ako zásah polície dopadol.

Domov
Zdieľať
Diskusia