Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2021, 10:28
Čas čítania 0:48
Adam Novosad

VIDEO: Kanye West sa na pódiu podpálil. Messimu vzdal obrovskú poctu vo verši, kde chváli Boha ako najlepšieho kamaráta

VIDEO: Kanye West sa na pódiu podpálil. Messimu vzdal obrovskú poctu vo verši, kde chváli Boha ako najlepšieho kamaráta
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/na voľné použitie
NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West odpálil na svojej listening párty k albumu Donda šou, ktorou zaskočil celé Chicago.

Kanye West na svojej poslednej listening párty k chystanému albumu Donda na štadióne v Chicagu nesklamal fanúšikov. Nielenže znovu odpálil úctyhodnú šou, ale zavolal si na pomoc aj dvoch kontroverzných interpretov, uctil si Kim Kardashian vo svadobných šatách a na konci šou sa podpálil. 

Našťastie išlo o natrénovaný kaskadérsky kúsok, ktorý nikomu neublížil. Kanye najskôr sedel v uzavretej miestnosti, ktorú začali pohlcovať plamene, aby následne vyšiel pred repliku svojho domu z detstva a oheň uhasil. 

Spoločnosť mu robili Marilyn Manson aj DaBaby, ktorých pozvanie na listening párty vyvolalo vo verejnosti otázniky. Manson v posledných mesiacoch čelí obvineniam zo sexuálneho aj psychického zneužívania, zatiaľ čo DaBaby si nedávno zavaril homofóbnym prejavom na festivale. DaBaby si dokonca na listening párty strihol časť skladby, ktorú pôvodne rapuje Jay-Z.

Odporúčané
Kanye West pozval na pódium Kim Kardashian v svadobných šatách. Fanúšikovia špekulujú, či ich rozvod nie je len promo na album Kanye West pozval na pódium Kim Kardashian v svadobných šatách. Fanúšikovia špekulujú, či ich rozvod nie je len promo na album 27. augusta 2021, 17:39

Fanúšikov futbalu Kanye West potešil vzdaním pocty Lionelovi Messimu, ktorého meno vopchal do jedného väčšieho veršu spoločne so samotným Bohom. 

„I talk to God every day that's my bestie. They playing soccer in my backyard, I think I see Messi,“ zarapoval West a sociálne siete vybuchli nadšením, že jeden z najlepších raperov histórie dokázal na svojom novom albume oceniť jedného z najlepších futbalistov histórie.

Domov
Zdieľať
Diskusia