Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2021, 17:39
Čas čítania 1:51
Daniel Mikolášik

Kanye West pozval na pódium Kim Kardashian v svadobných šatách. Fanúšikovia špekulujú, či ich rozvod nie je len promo na album

Kanye West pozval na pódium Kim Kardashian v svadobných šatách. Fanúšikovia špekulujú, či ich rozvod nie je len promo na album
Zdroj: Oliver Contreras - Pool/Getty Images
HUDBA KANYE WEST KIM KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Po skončení šou sa obaja držali za ruky a paparazzovia odfotili aj ich vrúcne objatia.

Medzi celebritným párom Kanyem Westom a Kim Kardashian to posledné mesiace poriadne škrípalo. Začiatkom roka sa na verejnosti objavovali správy, že manželia, ktorí spolu strávili viac ako sedem rokov, už dlhšie nežijú v jednej domácnosti a manželstvo udržiavajú len kvôli ich štyrom deťom.

Podľa viacerých zdrojov sú stále v rozvodovom konaní. V predposlednej epizóde reality šou Keeping Up with the Kardashians, ktorá po dvadsiatich sériách ukončila 10. júna svoje pôsobenie na televíznych obrazovkách, prišla Kim s emotívnou spoveďou. Vraj sa snažila udržať ich manželstvo, no napokon kapitulovala, keď si sama priznala, že pre svojho muža nemôže byť takou oporou, akú by si zaslúžil.

Domov
Zdieľať
Diskusia