Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s Uprising festival.
26. augusta 2021, 13:48
Čas čítania 1:30
Sponzorovaný obsah

Príď si užiť skvelú atmosféru festivalu Uprisingček. Čaká ťa našlapaný line-up so svetovými menami

Príď si užiť skvelú atmosféru festivalu Uprisingček. Čaká ťa našlapaný line-up so svetovými menami
Zdroj: Uprising Festival
KULTÚRA
Uložiť Uložené

Nemáš ešte plány na tento piatok a sobotu? Čo tak festival Uprisingček so svetovými menami z drum&bass, reggae či hiphopovej scény?

Máš už plán na piatok či sobotu? Ak nie, do pozornosti ti dávame program v podobe kvalitnej muziky, svetových interpretov a párty, ktorá je typická pre festival Uprising. Po ročnej pauze totiž prichádza špeciálna edícia s názvom Uprisingček – zmenšená verzia obľúbeného festivalu, ktorý bude s obmedzenou kapacitou návštevníkov. 

Uprising Festival
Zdroj: Uprising Festival

Festival na teba čaká už tento piatok 27. augusta a pokračovať bude v sobotu 28. augusta, keď na Zlaté piesky dorazia zaujímaví domáci aj zahraniční umelci. Uprisingček bol ešte minulý týždeň takmer vypredaný, no po nedávnom uvoľnení opatrení pre kultúrne podujatia a pri stále zelenej Bratislave uvoľnili organizátori do predaja ďalšie vstupenky a v ponuke sú okrem permanentiek už aj denné lístky na piatok a sobotu. Hoci pôjde o ročník s limitovaným počtom návštevníkov, Uprisingček 2021 ponúkne počas dvoch festivalových dní skutočne bohatý program.

Uprising
Zdroj: Uprising

Bratislava spolu s tebou privíta niekoľkých zahraničných hostí. Austrálsky beatboxer DUB FX príde predstaviť svoj najnovší album Roots a spoločne s ním sa na pódiu predstaví aj saxofonista MR. WOODNOTE. Dorazí aj legendárny britský hudobný producent a dídžej RONI SIZE, po ktorého boku vystúpi majster lámaných beatov a ostrieľaný raper DYNAMITE MC.

Uprising
Zdroj: Uprising

Z Anglicka k nám zavíta aj Daddy Vad AKA DJ VADIM, ktorý spoločne s MC Jmanom prinesie na Uprisingček 2021 kombináciu reggae a hip-hopu v originálnom karnevalovom duchu. Živý akustický „set“ odohrajú talianske reggae dvojičky so svojou kapelou MELLOW MOOD. V programe nechýbajú stálice domácej hudobnej scény a tešiť sa môžeš aj na nové tváre. Späť sú legendy slovenského hip-hopu MOJA REČ. Vydali nový album a na Uprisingček 2021 ho prídu predstaviť s kapelou KOMPLOT. Predstavia sa aj GLEB, HAF & BEYUZ, ALAN MURIN alebo dídžeji zo stajne MÄSOKOMBINÁT. Spoločné pódium obsadia stálice slovenskej reggae a ska scény POLEMIC & MEDIAL BANANA

Uprising
Zdroj: Uprising

V programe nájdeš okrem hudby aj rôzne iné aktivity a workshopy a určite ťa poteší aj stand up comedy v podaní posádky SILNÉ REČI v zložení Jakub Lužina, Michael Szatmary, Jakub Zitron Ťapák, Docent, Martin Hatala a Yuri. Hudobný program doplní cvičenie s Lexi a Borisom Valihorom, zúčastniť sa môžeš na tanečných workshopoch alebo si môžeš maľovať s Artelierom. 

Uprising
Zdroj: Uprising

Denné lístky, ako aj permanentky na festival a kompletný zoznam účinkujúcich umelcov, rovnako ako aj všetky ďalšie dôležité informácie nájdeš na webových stránkach uprising.sk a na sociálnych sieťach Facebook a Instagram.

Domov
Zdieľať
Diskusia