Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2021, 18:49
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

15-ročnej Karine z Oteckov prajú na Tiktoku smrť: Pre kvantum ostrej kritiky kleslo moje sebavedomie

OSOBNOSTI KARINA QAYUMOVÁ
Uložiť Uložené

Mladá herečka sa zdôverila s negatívnymi skúsenosťami, ktoré má so sociálnymi sieťami.

Ani mladé známe osobnosti zo Slovenska to na sociálnych sieťach nemajú jednoduché. 15-ročná herečka z Oteckov Karina Qayumová má negatívne skúsenosti z Tiktoku, kde prispieva jednoduchým sebaprezentačným obsahom.

„Na Tiktoku je toho niekedy priveľa. Minule som dokonca dostala prvý vražedný komentár. Ľudia na internete akoby si neuvedomovali následky svojich činov. Ale to ich neospravedlňuje. Ja by som si nikdy nedovolila napísať niečo také, aby sa ten človek cítil zle,“ povedala mladá herečka pre portál markiza.sk.

Mladé dievča súdia len na základe zovňajšku či vystupovania. Aj keď nezvykne na urážky odpovedať, už spravila výnimku. 

„Vyčerpáva ma, ako ma súdia podľa mejkapu či oblečenia, nič to o človeku nevypovedá. Keď som zistila, že jeden z veľmi vulgárnych komentárov mi napísala dospelá žena, ktorá ma navyše prirovnala k ľahkej žene, rozhodla som sa nahrať odpoveď. Chcem ukázať, čo ľudia na internete robia a že sú to často aj dospelí,“ opisuje situáciu na Tiktoku. Karinu prekvapuje, že tvrdé negatívne komentáre často píšu práve dospelí ľudia. Na novej sociálnej sieti dostala aj vražedný odkaz. 

Po sérii negatívnych komentárov jej dokonca kleslo sebavedomie, viac ako na seba však chce poukázať na všeobecný problém so sociálnymi sieťami. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karina Qayumová (@karinkaqayumova)

Domov
Zdieľať
Diskusia