Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2021, 15:29
Čas čítania 0:59
Martin Mičuda

Flying Spur v ultrahonosnej edícii Mulliner je vôbec najluxusnejší automobil od Bentley

Flying Spur v ultrahonosnej edícii Mulliner je vôbec najluxusnejší automobil od Bentley
Zdroj: Bentley
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY BENTLEY
Uložiť Uložené

Nová verzia má zastúpiť niekdajší model Mulsanne.

Keď minulý rok automobilka Bentley ohlásila koniec modelu Mulsanne a následne vyrobila posledný exemplár, štafetu vlajkovej lode prevzal menší Flying Spur. Teraz nám britský výrobca servíruje jeho vyšperkovanú verziu s dodatkom Mulliner, ktorá má zastúpiť vôbec najluxusnejší automobil značky.

Veľkolepý sedan vo vrcholnom variante je rozpoznateľný podľa početne zastúpeného chrómovania či špecifickej výplne masky Double Diamond, ktorá má evokovať diamanty.

Predný nárazník dostal rovnako masívnu chrómovú časť, zatiaľ čo nad kapotou sa vztyčuje osvetlený ornament Flying B, ktorý je možné schovať.

Celok stojí na 22" špecifických viacfarebných diskoch, uprostred ktorých je automaticky sa vyrovnávajúce logo značky. Mimochodom, ide o najväčšie kolesá, aké sa kedy na model Flying Spur dodávali. Diamantová štruktúra sa nachádza aj za predným kolesom, kde pribudol i samotný nápis Mulliner.

Bentley, Flying Spur Mulliner,
Zdroj: Bentley
Domov
Zdieľať
Diskusia