Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2021, 11:42
Čas čítania 0:35
Richard Bonde

42-ročný milovník posilňovania a horolezectva zomrel na covid-19. Predtým sa odmietal dať zaočkovať

42-ročný milovník posilňovania a horolezectva zomrel na covid-19. Predtým sa odmietal dať zaočkovať
Zdroj: Getty Images/Gabriel Kuchta (ilustrační obrázek)
ZDRAVIE KORONAVÍRUS OČKOVANIE SMRŤ
Uložiť Uložené

Ťažkému priebehu v nemocnici podľahol.

42-ročný muž, ktorý miloval posilňovanie a lezenie po horách, podľahol nezvratným následkom ochorenia covid-19. Údajne zdravý a vyšportovaný muž stredného veku boj s vírusom napokon prehral. O prípade informoval portál The Guardian.

Odporúčané
Obrovský rozdiel medzi pľúcami očkovaného a neočkovaného pacienta s koronavírusom. Touto snímkou lekár otvára ľuďom oči Obrovský rozdiel medzi pľúcami očkovaného a neočkovaného pacienta s koronavírusom. Touto snímkou lekár otvára ľuďom oči 6. augusta 2021, 8:02

Jeho mama a sestra varujú svoje okolie, že muž nebol ochotný dať sa zaočkovať a vakcínu odmietal. Jeho známi ho však označovali za „najviac fit“ a „najzdravšieho“ človeka, akého poznali.

Muž bol ešte štyri týždne pred svojou smrťou v horách, kde stanoval. Keď ho však napadol koronavírus, musel byť hospitalizovaný a napriek intenzívnej starostlivosti nad následkami ťažkého priebehu ochorenia covid-19 nevyhral.

covid
Zdroj: Washington News Today

„Myslel si, že ak dostane covid-19, bude v poriadku. Myslel si, že bude mať ľahký priebeh. Nechcel sa dať zaočkovať. Dávali mu každý liek, v nemocnici ich po ňom doslova hádzali,“ povedala jeho sestra.

„Moja mama stratila svojho syna, moja neter svojho otca,“ doplnila. „Toto je jasný príklad toho, že spravil najväčšiu chybu vo svojom živote.“

Domov
Zdieľať
Diskusia