Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2021, 8:02
Čas čítania 0:39
Adam Novosad

Obrovský rozdiel medzi pľúcami očkovaného a neočkovaného pacienta s koronavírusom. Touto snímkou lekár otvára ľuďom oči

NEWS KORONAVÍRUS OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Lekár z USA apeluje na všetkých ľudí, aby sa dali zaočkovať.

Vakcína zachraňuje životy, ale aj samotné pľúca pred výrazným poškodením. Doktor Ghassan Kamel z nemocnice St. Louis University Hospital v americkom štáte Missouri poukázal na markantné rozdiely medzi pľúcami očkovaného a neočkovaného pacienta, u ktorých sa rozvinul koronavírus, informuje Fox19.

Odporúčané
Ani tento slávny pár neumýva svoje deti, ale čaká, kým začnú smrdieť. Na Kunis a Kutchera nadviazali Kristen Bell s partnerom Ani tento slávny pár neumýva svoje deti, ale čaká, kým začnú smrdieť. Na Kunis a Kutchera nadviazali Kristen Bell s partnerom 5. augusta 2021, 17:28

„Pľúca by mali byť plné vzduchu a vzduch na röntgenovej snímke vyzerá čierny,“ vysvetľuje Kamel. Na fotografiách z nemocnice vidieť, že v prípade neočkovaného pacienta sa na snímke nachádza oveľa viac bielych oblastí v porovnaní so snímkou očkovanej osoby. Väčšina pacientov, o ktorých sa tento odborník stará, sa však nedala zaočkovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia