Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2021, 8:11
Čas čítania 0:45
Daniel Mikolášik

Očkovacia lotéria posiela súťažiacim hromadu rovnakých SMS, rekord je 30. Internet sa na technickej chybe zabáva

ZAUJÍMAVOSTI OČKOVANIE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ministerstvo financií sa ku komplikáciám zatiaľ nijako nevyjadrilo.

Ministerstvo financií včera spustilo očkovaciu lotériu, v rámci ktorej budú môcť zaočkovaní Slováci každý týždeň súťažiť až o 855-tisíc eur. Táto kampaň na podporu očkovania sa však nezaobišla bez komplikácií.

Stránka bytzdravyjevyhra.sk nefungovala ani 30 minút po tom, čo sa na webe ministerstva financií skončilo odpočítavanie. O 12.00 h mal Matovičov rezort spustiť registráciu do očkovacej lotérie a na sprostredkovateľský bonus, po približne hodine zverejnili na stránke informáciu, že registráciu spustia o 20.00 h.

Odporúčané
Vieme, ako rozdelia 855 000 v očkovacej lotérii každý týždeň. 100 000 eur vyhráš, ak zodvihneš telefón a budeš vedieť heslo Vieme, ako rozdelia 855 000 v očkovacej lotérii každý týždeň. 100 000 eur vyhráš, ak zodvihneš telefón a budeš vedieť heslo 1. augusta 2021, 12:52

Okrem problémov so spustením lotérie načas prichádzajú aj ďalšie technické problémy. Slováci tvrdia, že po zaregistrovaní sa do súťaže im od ministerstva prichádza veľké množstvo rovnakých esemesiek a e-mailov za sebou. V nich sa píše, že žiadosť o registráciu bola prijatá a že po overení údajov prídu čakateľovi do 14 dní ďalšie potvrdzujúce esemesky.

očkovacia lotéria SMS
Zdroj: Instagram/@michellegraphy

Niektorým záujemcom o účasť prichádzajú desiatky rovnakých SMS správ, rekord je podľa portálu Živé zatiaľ 30 esemesiek, ktoré jeden registrovaný hlásil okolo 20. hodiny. Ministerstvo financií sa k chybe doposiaľ nijako nevyjadrilo. Satirické stránky však stihli na margo situácie s vysokým počtom esemesiek reagovať vtipnými mémovými obrázkami, ktorými si z chyby uťahujú.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa zomriofficial (@zomriofficial)

Domov
Zdieľať
Diskusia