Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2021, 9:44
Čas čítania 0:42
Martin Adam Pavlík

José Mourinho označil Fortnite za nočnú moru. Futbalisti sú hore celú noc, lebo hrajú túto sr*čku, vyhlásil známy tréner

José Mourinho označil Fortnite za nočnú moru. Futbalisti sú hore celú noc, lebo hrajú túto sr*čku, vyhlásil známy tréner
Zdroj: Epic Games
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Slávny Portugalčan to prezradil v krátkom videu zverejnenom na twitterovom profile klubu AS Rím, ktorý v súčasnosti trénuje.

Ako uvádza NME, 58-ročný tréner talianskeho tímu sa postavil pred kameru a nechal sa vyspovedať. Počas série rýchlo položených otázok divákom prezradil aj to, že neznáša populárnu hru Fortnite z dielne Epic Games. Tvrdí, že jeho hráčov táto hra zbytočne rozptyľuje a unavuje pred veľkými zápasmi. „Futbalisti sú hore celú noc, lebo hrajú túto sr*čku, pričom nasledujúci deň ich čaká zápas,“ prezradil rozhorčený Mourinho. 

Vo vtipnom a odľahčenom videu stihol pripomenúť, ako miluje hudbu Bryana Adamsa či Brucea Springsteena. Nezabudol ani označiť Instagram za zábavný. Ako uvádza technologická futbalová spravodajská platforma 90min.com, medzi až fanatických fanúšikov hry Fortnite patria aj slávni hráči ako Harry Kane (Tottenham Hotspur), Sergi Roberto a Antoine Griezmann z Barcelony, Zlatan Ibrahimovic (AC Miláno) či Mesut Ozil (Arsenal).

Ako uvádza Esportsgen, od 12. júna tohto roka si môžu všetci milovníci hry zakúpiť špeciálny balík Fortnite Kane & Royce Pack obsahujúci herné postavy dvoch futbalistov – útočníka anglickej futbalovej reprezentácie Harryho Kana a nemeckého stredopoliara Marca Reussa. Vývojári príchod futbalových ikon do Fortnite naplánovali tak, aby sa zhodoval so začiatkom majstrovstiev Európy vo futbale.

Domov
Zdieľať
Diskusia