Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2021, 18:11
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Kanye West vraj platí milión dolárov za noc v podzemí futbalového štadióna. V izbe má len posteľ a skriňu

Kanye West vraj platí milión dolárov za noc v podzemí futbalového štadióna. V izbe má len posteľ a skriňu
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3, volně k užití
NEWS KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West dokončuje album na štadióne Mercedes Benz v Atlante. Dátum vydania presunul na 5. august.

Kanye West podľa portálu Complex platí za deň pobytu na štadióne Mercedes Benz v Atlante milión dolárov. Nedávno zverejnil aj fotografiu svojej „izby“, ktorú si spravil z malej šatne v útrobách obrovského fubtalového štadióna. Predtým na tomto mieste zorganizoval listening párty, pričom všetci právom očakávali, že krátko po skončení udalosti nájdu album na streamovacích platformách. 

Americký raper však nezostal svojej povesti nič dlžný a sám si vytvoril prekážky, pre ktoré bolo potrebné vydanie albumu Donda presunúť. O druhej ráno nášho času Kanye West na Instagram napísal, že album vydá 5. augusta. Celkovo tak za svoj pobyt v šatni s posteľou zaplatí viac ako 10 miliónov dolárov.

Odporúčané
Kanye West prespáva na štadióne, kde zorganizoval listening párty pre 50-tisíc ľudí. Dokončuje tam album Kanye West prespáva na štadióne, kde zorganizoval listening párty pre 50-tisíc ľudí. Dokončuje tam album 28. júla 2021, 13:45

Samozrejme, stále je v hre aj alternatíva, že sa viac ako 53-tisíc vyvolených fanúšikov zúčastnilo na akcii, kde Donda zaznela prvý a posledný raz. 

Kanye West sa ešte počas udalosti emotívne zložil pri skladbe, ktorú venoval svojej budúcej exmanželke Kim Kardashian. Rapuje v nej, že stratil rodinu. V minulosti plakal aj pri prejave, kde hovoril o tom, ako s matkou svojich detí plánovali potrat. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa COMPLEX (@complex)

Domov
Zdieľať
Diskusia