Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2021, 13:45
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Kanye West prespáva na štadióne, kde zorganizoval listening párty pre 50-tisíc ľudí. Dokončuje tam album

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West zverejnil na Instagrame fotografiu, z ktorej vyplýva, že prespáva v šatni športovcov na štadióne v Atlante.

Fanúšikovia márne v piatok po veľkolepej živej premiére albumu Donda čakali na zverejnenie všetkých skladieb na streamovacích službách.

Presne ako pesimisti predpokladali, album v tom čase nebol pripravený na vydanie, aspoň nie podľa predstáv autora Kanyeho Westa. Nie je to ani prvý, ani druhý raz, čo zverejnenie nahratého projektu sprevádzajú (jemne povedané) komplikácie. Kanye West teraz uverejnil aj fotografiu, z ktorej vyplýva, že pravdepodobne od uplynulého piatka prespáva na štadióne Mercedes-Benz v Atlante, kde sa udalosť konala. 

Zverejnil záber malej izby s posteľou, displejom s aktuálnym časom a malou skriňou s osobnými vecami. Nedávno sa Kanye West zúčastnil aj na futbalovom zápase na tomto štadióne, pravdou zostáva, že to mal naozaj blízko, a pravdepodobne potreboval zmenu po sérii všedných dní v útrobách štadióna.  

Domov
Zdieľať
Diskusia