Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2021, 13:48
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Ministra vnútra Mikulca označili na Facebooku za objednávateľa vraždy Milana Lučanského. Minister podal trestné oznámenie

NEWS MILAN LUČANSKÝ ROMAN MIKULEC
Uložiť Uložené

Roman Mikulec reaguje na príspevok na sociálnej sieti.

Šéf rezortu vnútra Roman Mikulec podáva trestné oznámenie pre príspevok na Facebooku, ktorý ho spája so smrťou bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Minister o tom informoval na sociálnej sieti.


Mikulec podotkol, že sa v piatok na sociálnej sieti objavil príspevok, ktorý ho spája so smrťou generála Lučanského a označuje ho za objednávateľa vraždy.

Odporúčané
Novinári vystopovali 116 miliónov eur tečúcich cez slovensko-čínske práčky. Úplatky vraj nosili vo veľkých taškách aj Lučanskému Novinári vystopovali 116 miliónov eur tečúcich cez slovensko-čínske práčky. Úplatky vraj nosili vo veľkých taškách aj Lučanskému 15. júla 2021, 10:50

„Stránka, ktorá tento blud zverejnila, vznikla len pred niekoľkými hodinami a to, samozrejme, tiež o niečom svedčí. Na adminov stránky Národná protikorupčná jednotka SR podávam trestné oznámenie a svoje skutočne ,závažné‘ zistenia môžu prezentovať pred orgánmi činnými v trestnom konaní,“ podotkol.

Domov
Zdieľať
Diskusia