Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2021, 8:56
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

VIDEO: Dievčatá sa hojdali nad najhlbšou priepasťou v Európe, v dvojkilometrovej výške sa nad nimi roztrhli reťaze

VIDEO: Dievčatá sa hojdali nad najhlbšou priepasťou v Európe, v dvojkilometrovej výške sa nad nimi roztrhli reťaze
Zdroj: Wikimedia/Соболев Александр/volně k užití
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ženy mali veľké šťastie, prežili len vďaka drevenej plošine nachádzajúcej sa tesne pod útesom.

Návštevníci kaňonu Sulak v ruskom Dagestane boli svedkami kurióznej situácie, keď sa hojdačke nad najhlbšou priepasťou v Európe roztrhli reťaze. Došlo k tomu v momente, keď sa na nej hojdali dve ženy. Mali však neuveriteľné šťastie – ako zázrakom sa im nič vážne nestalo, píše portál Ladbible.

Odporúčané
VIDEO: Drastická smrť umývačov okien v Číne. Dvadsať minút uväznení lietali vo vetre a narážali do budov VIDEO: Drastická smrť umývačov okien v Číne. Dvadsať minút uväznení lietali vo vetre a narážali do budov 16. mája 2021, 8:44

Ich životy zachránila drevená plošina nachádzajúca sa tesne pod útesom, ktorú tam pristavili, aby slúžila ako ochranná bariéra. Ženy mali doslova šťastie v nešťastí, keďže reťaze sa pretrhli práve vtedy, keď sa nachádzali v blízkosti okraja útesu. Platforma by ich totiž v prípade pádu vo výške s najväčšou pravdepodobnosťou nedokázala zachytiť.

„Dievčatá boli vystrašené a doškrabané, ale ani jedno z nich neutrpelo vážne zranenia. Je však mrazivé si čo i len predstaviť, čo sa mohlo stať, keby spadli v momente, keď bola hojdačka v maximálnej výške,“ povedal zdroj pre ruské noviny Komsomoľskaja pravda. Obe ženy teda vyviazli len so škrabancami a s niekoľkými modrinami.

Domov
Zdieľať
Diskusia