Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2021, 18:07
Čas čítania 0:47
Katarína Danková

Druhý model spolupráce Yeezy x Gap je vonku. Oddnes si ho môžeš objednať

Druhý model spolupráce Yeezy x Gap je vonku. Oddnes si ho môžeš objednať
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/na voľné použitie
MÓDA KANYE WEST YEEZY
Uložiť Uložené

Špekulácie fanúšikov o bunde Kanyeho Westa počas parížskeho fashion weeku boli nakoniec pravdivé.

Iba mesiac po prvom dlhoočakávanom drope spolupráce Yeezy x Gap je tu hneď druhý. Objemná čierna bunda pritom nadväzuje na jej modré vydanie.

Odporúčané
Kanye West ohlásil 10-ročnú spoluprácu so značkou GAP. Očakávajú, že ročne vygeneruje obrat za 1 miliardu dolárov Kanye West ohlásil 10-ročnú spoluprácu so značkou GAP. Očakávajú, že ročne vygeneruje obrat za 1 miliardu dolárov 26. júna 2020, 22:22

Nový model zo svojej dielne Kayne West najprv testoval. Všimli si to fanúšikovia počas prehliadky značky Balenciaga, ktorá sa konala začiatkom júla na parížskom fashion weeku. Tam sa raper objavil v čiernej bunde v puffer štýle a s tvárou zahalenou šatkou s motívom loga motocyklistickej značky Harley-Davidson s čiernym panterom.

Okamžite sa spustila diskusia, či ide opäť o kúsok zo spolupráce Yeezy x Gap. Dnes je to však už jasné. Bunda vyrobená z recyklovaného nylonu, popelínu v matnej čiernej farbe s pogumovaným povlakom je druhým modelom spoločnej tvorby Kanyeho Westa s americkou značkou. Logo Yeezy Gap sa jednoducho vyníma na vnútornej strane bundy.

Domov
Zdieľať
Diskusia