Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2021, 10:44
Čas čítania 0:34
Viktor Kniš

16-ročná Slovenka spadla z 80-metrovej vyhliadky v Kvačianskej doline. Zraneniam na mieste podľahla

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Privolaní záchranári už nedokázali mladej žene pomôcť.

V pondelok popoludní sa 16-ročné dievča zo Slovenska zrútilo z vyhliadky Malý Roháč v Kvačianskej doline.

„Turistka po pošmyknutí sa a následnom páde do rokliny, ktorej hĺbka je približne 80 metrov, ostala ležať v toku rieky Kvačianka. Okamžitá pomoc svedkov nebola možná. Spolu 8 profesionálnych záchranárov HZS z oblastného strediska Západné Tatry po ohlásení udalosti mierilo na miesto nehody zo základní v Žiarskej doline aj zo Zverovky,“ informuje Horská záchranná služba na sociálnej sieti. 

Odporúčané
Po prekonaní rakoviny nemám strach z ničoho, hovorí Separ na margo svojho boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdo už tri roky Po prekonaní rakoviny nemám strach z ničoho, hovorí Separ na margo svojho boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdo už tri roky 29. júna 2021, 9:30

Telo mladého dievčaťa museli z rokliny dostať za pomoci lanovej techniky. Privolaní boli aj hasiči a príslušníci Policajného zboru. 

„Napriek úsiliu všetkých zúčastnených zložiek sa život dievčaťa nepodarilo zachrániť. Telo nebohej bolo po nabalení za asistencie príslušníkov HaZZ exponovaným terénom lanovou technikou vytiahnuté záchranármi HZS na chodník. Odtiaľ ho transportovali záchranári HZS do ústia doliny a odovzdali príslušníkom PZ. Okolnosťami nehody a jej príčinou sa ďalej bude zaoberať polícia,“ dodávajú záchranári na sociálnej sieti Facebook. 

Domov
Zdieľať
Diskusia