Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2021, 9:30
Čas čítania 4:49
Viktor Kniš

Po prekonaní rakoviny nemám strach z ničoho, hovorí Separ na margo svojho boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdo už tri roky

Po prekonaní rakoviny nemám strach z ničoho, hovorí Separ na margo svojho boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdo už tri roky
Zdroj: se svolením Separa
ŠPORT RYTMUS SEPAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dvaja pravdepodobne najpopulárnejší domáci raperi prijali ponuky na zápasy. V boxerskom ringu sa stretnú s inými známymi osobnosťami. REFRESHER sa oboch opýtal na podrobnosti.

„Jedna vec je, že po prekonaní rakoviny som sa rozhodol, že naozaj skúsim veci, čo by som inak asi nehrotil, a po druhé, nebudem sa tváriť, že za to nemám slušne zaplatené,“ odpovedá Separ na otázku Refresheru, prečo prijal ponuku na zápas v boxe.

Okrem neho sa do ringu postaví v rámci Fight Night Challenge aj Rytmus a pravdepodobne aj Majk Spirit. Organizátori im našli známych súperov zo Slovenska aj zo zahraničia. Fenomén zápasenia populárnych osobností nie je ničím novým nielen vo svete, ale už ani na Slovensku. 

Okrem záujmu verejnosti a komerčných firiem je pridanou hodnotou aj pestovanie kladného vzťahu k športu u mladých ľudí. 

Odporúčané
Rytmusa čaká ďalší zápas v ringu, sily si zmeria s raperom zo zahraničia. Zápasiť budú aj Majk Spirit a Separ Rytmusa čaká ďalší zápas v ringu, sily si zmeria s raperom zo zahraničia. Zápasiť budú aj Majk Spirit a Separ 25. júna 2021, 11:55

Bol to práve člen Kontrafaktu Rytmus, kto v roku 2018 prijal ponuku profesionálnej organizácie XFN a pobil sa s raperom Marpom, ktorý už mal vtedy množstvo profi skúseností. Dohodnutý bol aj zápas medzi youtubermi Explom a Vláďom, ktorý stopla pandémia. 

Organizátor Marko Šebesta: „Pôjde o zábavnú formu bojového podujatia, v ktorom nebudú žiadne limity, žiadne obmedzenia a pravidlá budú flexibilné...“

Fight Night Challenge je inovátorský projekt, ktorého súčasťou bude aj Attila Végh. „Vnímam, že ľudia nás neberú už len ako nejakých adrenalínových šialencov, no naše zápasy sú čoraz zaujímavejšie aj medzi mainstreamovými divákmi,“ skonštatoval zápasník. 

Refresher oslovil Rytmusa, Separa aj samotných organizátorov, aby sa opýtal na podrobnosti. Sériu udalostí pod skratkou FNC odpália na konci roka 2021, keďže však ide o viacero podujatí, napríklad Separov zápas príde na rad až v roku 2022. Dôraz bude na online prenose, ak to však situácia dovolí, fanúšikovia budú môcť svojich obľúbených interpretov povzbudzovať aj osobne na štadióne. 

V tomto článku si prečítaš:
  • Aké skúsenosti má Separ s bojovým umením a kedy sa naposledy pobil na ulici.
  • Aká bola motivácia Separa a Rytmusa, aby prijali ponuky na zápasy proti známym osobnostiam.
  • Ako bude vyzerať príprava na zápasy raperov a kto bude trénovať Separa.
  • Ako dokážu obaja raperi nájsť balans medzi tréningmi a hudbou.
  • Či Separ nemá problém pobiť sa v ringu s človekom, ktorého pozná.
  • Či Rytmus prijal ponuku na zápas aj pre peniaze.

Separ chce vyskúšať všetko, pre Rytmusa ide o túžbu po progrese a vystúpenie z komfortnej zóny

Rytmus trénuje pravidelne a venuje sa viacerým druhom športov. Práve tréningy v boxe však najčastejšie zachytáva na svoj Instagram. „Od zápasu v roku 2018 pravidelne trénujem s profíkmi, reprezentantmi alebo aktívnymi boxermi. Fight Night Challenge beriem ako ďalšiu výzvu, vystúpenie z komfortnej zóny, aj keď už nemusím, túžbu po progrese a prilákanie pozornosti, vášne a emócií k tomuto športu,“ odpovedal člen Kontrafaktu na otázku o motivácii prijať túto ponuku. 

Odporúčané
SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby SEPAR VS. RYTMUS: Naozaj si člen Kontrafaktu kupuje mesačných poslucháčov na Spotify? Spýtali sme sa distribútora jeho hudby 25. februára 2024, 12:30

V roku 2018 sa mu s Marpom podarilo vypredať pražskú O2 arenu a v tom čase bol spoločne s niektorými bojovníkmi na Instagrame najväčším propagátorom bojových športov na Slovensku. Dnes už mnohí zápasníci majú desaťtisíce sledovateľov na sociálnych sieťach, v tom čase to však realitou nebolo. 

Separ si v roku 2020 prešiel najťažšou životnou skúškou. Po sérii chemoterapií je však vyliečeným onkologickým pacientom, a tak je pre neho každá ďalšia výzva v živote už na prvý pohľad oveľa ľahšie zdolateľná. 

Separ: „Ako väčšina chalanov vyrastajúcich v 90. rokoch v Bratislave mám s pouličnými bitkami bohaté skúsenosti, hahaha. Ale žiadny iný zápas som nikdy nemal. Chodil som 7 rokov na karate, to je tak všetko...“

Separ
Zdroj: Instagram/Separ

Zápasiť budú v boxe, súperov poznajú

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 100092 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • S ktorým bojovým umením má Separ skúsenosti a ktorý šampión ho bude trénovať.
  • V čom je podľa neho jeho devíza.
  • Ako budú Separ a Rytmus zvládať popri trénovaní aj povolanie hudobníkov.
  • Či Separ nemá problém pobiť sa v ringu s človekom, ktorého pozná.
Domov
Zdieľať
Diskusia