Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2021, 16:28
Čas čítania 0:59
Daniel Mikolášik TASR

Matovič bude v parlamente čeliť odvolávaniu. „Je najväčšie zlo slovenskej politiky,“ tvrdí Pellegrini

POLITIKA IGOR MATOVIČ VLÁDA EDUARDA HEGERA
Uložiť Uložené

Podľa šéfa Hlasu Matovič zodpovedá za chaotický stav a rozklad štátu.

Opoziční nezaradení poslanci z mimoparlamentnej strany Hlas-SD podali v pondelok do podateľne NR SR návrh na odvolanie Igora Matoviča (OĽaNO) z postu ministra financií.

Oznámil to na brífingu predseda strany Hlas-SD Peter Pellegrini. Návrh na zvolanie mimoriadnej schôdze NR SR podľa neho podpísalo 39 opozičných poslancov.

Odporúčané
Kočner má na krku ďalšie obvinenie z objednávky vraždy. Za Lipšica a Žilinku mu hrozia dlhé roky vo väzení Kočner má na krku ďalšie obvinenie z objednávky vraždy. Za Lipšica a Žilinku mu hrozia dlhé roky vo väzení 28. júna 2021, 15:41

„Igor Matovič politicky zodpovedá za chaotický stav a za rozklad štátu, ktorých sme v dnešných dňoch svedkom. Kritické pandemické obdobie odhalilo v plnej nahote zlyhania dvoch vlád Igora Matoviča, ale aj zlyhanie celej parlamentnej väčšiny, ktorá má exekutívu kontrolovať, korigovať jej činnosť a nie jej bezhlavo slúžiť,“ priblížil Pellegrini.


Matovič ako predseda najsilnejšej koaličnej strany podľa Pellegriniho riadi túto vládu, bez jeho zvolenia sa v tomto štáte neudeje nič.

Domov
Zdieľať
Diskusia