Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2021, 16:36
Čas čítania 0:31
Viktor Kniš

TOMM¥ €A$H vystúpi v lete v Bratislave

KULTÚRA FESTIVAL GRAPE
Uložiť Uložené

Festival Grape tento rok organizuje koncerty pod Starým mostom v Bratislave a postupne zverejňuje prvé vystúpenia.

Séria koncertov s názvom Grape pod mostom predstavuje svojho prvého zahraničného hosťa. Je ním raper a vizuálny umelec Tommy Cash. Sám o sebe hovorí, že kombinuje postsovietsku estetiku a globálne trendy prostredníctvom zmesi surovej nehy a zvráteného humoru. Účinkoval na najväčších festivaloch ako Glastonbury, Sziget či Roskilde a 23. júla príde pod Starý most do Bratislavy. K dispozícii je iba 1000 vstupeniek.

Festival Grape tento rok organizuje koncerty pod Starým mostom v Bratislave a postupne zverejňuje prvé vystúpenia. V dátume pôvodnej veľkej verzie festivalu sa uskutoční Grape Víkend, ktorý bude taktiež na Tyršovom nábreží a koncerty sa počas neho budú odohrávať na viacerých pódiách.

Odporúčané
Rytmusa čaká ďalší zápas v ringu, sily si zmeria s raperom zo zahraničia. Zápasiť budú aj Majk Spirit a Separ Rytmusa čaká ďalší zápas v ringu, sily si zmeria s raperom zo zahraničia. Zápasiť budú aj Majk Spirit a Separ 25. júna 2021, 11:55

Vstupenky sú v predaji na známej adrese grapefestival.sk/vstupenky.

Termíny koncertnej série Grape pod mostom:

9. 7. Billy Barman/vypredané
15. 7. Para/zostáva menej ako 100 vstupeniek
16. 7. Para/vypredané
23. 7. Tommy Cash (ee)
29. 7. Gleb
7. 8. Midi Lidi (cz) + Ventolin (cz)

Domov
Zdieľať
Diskusia