Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2015, 15:07
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Módnou ikonou roku 2015 sa podľa CFDA stáva Pharrell

MÓDA RIHANNA
Uložiť Uložené

Rada módnych dizajnérov Ameriky(CFDA) včera večer opäť udeľovala ocenenie pre módnu ikonu roka, ktorou sa na nasledujúce obdobie stáva Pharrell Williams

Rada módnych dizajnérov Ameriky(CFDA) včera večer opäť udeľovala ocenenie pre módnu ikonu roka, ktorou sa na nasledujúce obdobie stáva Pharrell Williams. Ten sa vďaka svojmu unikátnemu štýlu, ktorý doslova nemá konkurencie dokázal zviditeľniť po celom svete a svoj podiel na tom mali bez pochýb aj jeho kolekcie s adidas Originals, vďaka ktorým sa mal možnosť kreatívne vyjadriť do sýtosti. Jedným z hlavných kritérií pri udeľovaní tohto ocenenia je to, aký vplyv mala daná ikona svojim štýlom v uplynulom roku na celkový vývoj pop kultúry na medzinárodnej úrovni, a tak sa Pharrell vďaka všetkým svojim projektom so značkami ako Timberland, G-Star, Uniqlo alebo Moncler náležite môže týmto ocenením zaradiť medzi predchádzajúcich držiteľov, ako Riccardo Tisci, Rei Kawakubo, Rihanna alebo Johnny Depp. 

Udeľovanie sa konalo v newyorskom Lincoln Center a na pódiu mu spomínané ocenenie odovzdával už dvojnásobný tatko a doktor v jednom, Kanye West. Počas svojho príhovoru nezabudol šetriť chválou na Pharrellovu adresu, nakoľko mu pomohol zorientovať sa v módnom priemysle a dokonca označil jeho štýl za svoj vzor. Prezidentka CFDA Diane von Furstenberg sa pre zmenu vyjadrila, že ak by mala slovo cool stelesňovať nejaká osoba, bol by to práve Pharrell. Všetky komplimenty prijal Skateboard P s úctou a na záver zapôsobil výrokom: "I'm not a style icon. I'm just inspired. And I'm OK with that".


Módnou ikonou roku 2015 sa podľa CFDA stáva Pharrell
Módnou ikonou roku 2015 sa podľa CFDA stáva Pharrell
Módnou ikonou roku 2015 sa podľa CFDA stáva Pharrell

Späť
Zdieľať
Diskusia